Windows lisansını başka bilgisayara taşıma

davyjonesss

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben yeni bir sistem toplayacağım birkaç eksiğim kaldı. Elimdeki notebooku lisanslı Windows 8 yüklü olarak satın almıştım sonrasında ise Windows 10'a yükselttim. Sorum ise şu ; yeni toplayacağım PC'ye elimdeki lisanslı Windows 10'u kursam, notebookta ise Windows lisansımı falan silip Ubuntu kullansam Windows lisansıma bir şey olur mu ? Yani aynı anda hem notebookta hem PC'de kullanmayacağım. Yoksa lisansım sadece notebook için mi geçerli ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Disk klonlayabilirsiniz Technopat'da videosu vardı.

Bende tam şimdi konu açacaktım. Bende win 7 den win 10 yükselttim. SSD yi yeni toplayacağım sisteme takacağım. Lisans olayı ne olacak?

Disk klonlayabilirsiniz Technopat'da videosu vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki linkte anlatılmış ama benim sorunum farklı biraz. Ben aynı bilgisayardaki diskleri değiştirmeyeceğim. Windows 10, notebookta kurulu ve ben yeni ssd aldım. Ssd ise yeni topladığım masaüstü bilgisayara takılacak. Umarım sorunu anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…