Windows logosundan sonra sistem kapanıyor

bershead

Megapat
Merhaba.

Bu hata ile dun karsilastim. Dün PC'yi açtım fanlardan bayağı ses geliyordu sonra oynamaya devam ettim. Tam oyuna girdim PC kapandi, tekrar acmaya calistim, Windows logosu geliyor. 10-15 saniye kalıyor. Sonra PC kendini kapatiyor. Dun sabah yasadim dedigim gibi, sonra dun aksam icini açtım HDD'yi sokup taktim sonra calistirdim. HDD'yi sokup taktigim için oldugunu sanmiyorum. Açıldı PC normal sekilde oynadim. Ama gece yine ayni sekilde kapandi ve kapatip uyudum. Sabah oldu PC yine Windows ekraninda kendini kapatiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi veya herhangi bir mavi ekran sorunu ile karşılaştınız mı?

Sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi veya herhangi bir mavi ekran sorunu ile karşılaştınız mı?
Mavi ekran 4-5 acista bir denk geliyordu tam olarak ne yazdigini hatirlamiyorum ama kurtarma falan olduğu sekmeye gidebiliyorum

Eğer mavi ekran Windows logosundan sonra geliyorsa muhtemelen ekran kartından kaynaklanan bir sorun vardır. Mavi ekranda sorunun neden kaynaklandığı gösteriliyor. Eğer mavi ekranı yakalayabilirseniz sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
Eğer fotoğrafı yakalarsanız sorununuza göre 0x000000CE vb. bir kod göreceksiniz (bu kodun aynısı olmayabilir ben sadece örnek verdim) ve mavi ekranda görünen kodu tarayıcıda aratırsanız sorunun kaynağını bulabilirsiniz.

Hata kodu vermiyor

Dosya Ekleri

• 20201127_123612.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
Hayir almadim fakat laptop ile yeni bir pc bakiyordum alinmis olabilir mi :*(
Freelancer olarak calisiyorum ve siparisleri yetistirmem gerek (

Sanırım sana naz yapıyor. :')
Sana verebileceğim son tavsiye dosyalarını yedekleyip bilgisayara format atman. Belki sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir.

Format atamıyorum ki, yine win. Ekranindan sonra kendini kapatiyor tesekkur ederm yanitlarin icjn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…