Windows longhorn USB ile nasıl kurulur?

DDenizcann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün eski bir bilgisayara meraktan USB ile Windows longhorn kurmayı denedim fakat indirdiğim 4093 ve 5112 sürümünü Rufus ile USB belleğe yazdıramadım. Ventoy'u denedim fakat bilgisayar 5112 sürümünde wimbootu 4093 sürümünde ise GRUB2 modu seçtikten sonra donuyor. Nasıl yapabilirim?

Kardeşim yanlış bilmiyosam imkanı yok en iyi çözüm git kırtasiye de falan 12.5 TL ye DVD satılıyor sorun disk okuyucu yoksa internetten USB ile kullanılan sürücü alabilirsin eğer sorun ISO yazmayi bilmiyosan(en düşük ihtimal) windows'un kendi programı var veya daha farklı programlar var

Ayrıca grub2 modu cikmasida garip gerçi uzun zamandır ventoy kullanmıyorum belki güncellemeyle ilgili olabilir ama grub 2 sadece Windows dışındaki oslerde bulunur Windows grub ile kurulmaz ventoyda. Wimboot da ise emin değilim ventoy da sacmalayabiliyor bazen. Normal mode denedinmi?

Normal mode yapıncada donuyor olmuyor birde DVD ile denerim ama intenette genelde DVD ile kurulum yapıldığı için daha farklı olsun diye USB ile denemiştim. DVD ile kullanmak için hangi sürümü önerirsiniz?

Normal mode yapıncada donuyor olmuyor birde DVD ile denerim ama intenette genelde DVD ile kurulum yapıldığı için daha farklı olsun diye USB ile denemiştim. DVD ile kullanmak için hangi sürümü önerirsiniz?
Eğer DVD ile kurmak istiyorsan en stabil ve çalışabilir Longhorn sürümleri arasında Build 4074 öne çıkar. Microsoft’un resmi olarak sergilediği bir sürümdür ve topluluk tarafından en çok test edilenlerden biridir.
Ancak daha nostaljik veya farklı bir deneyim arıyorsan Build 3683 veya Build 5048 de ilginçtir. 3683 daha çok Windows XP temelli, 5048 ise Vista'ya daha yakın bir yapıdır. Kurulum için en az 512 MB RAM, PATA/SATA disk ve uyumlu bir DVD-ROM yeterli. Fiziksel makineye kuracaksan uyumluluk sorunlarına dikkat et, özellikle sürücü desteği önem
li.

Tamamdır hocam bu iki sürümüde gerçek bir bilgisayara kuracağım başarabilirsem buraya fotoğraflarını eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…