Windows "mobil etkin nokta" ayarlanamıyor

msynclock

Picopat
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
Bulunmamaktadır.
İşlemci
i5
Öncelikle yeni aldığım cihazım Windows 11 64 Bit 24H2 sürümü olup modlu Windows yoktur. Uzun zamandır mobil etkin noktayı kullanmam kullanamama oranına göre çok daha az genellikle Bluetooth aracılığıyla internet paylaşımı yapıyorum ve mobil etkin nokta bazen taklı kalıyor bazen "mobil etkin noktayı ayarlıyamıyoruz" uyarısı veriyor. Yine bir başka sorun olarak bazen ayarlar takılı kalıyor, Görev Yöneticisi ve ayarlar duruyor hatta 2 kez Windows restart ekranı çıktı ve cihaz yeniden başlatıldı.
Soranlar olacaktır cihazımdaki Windows (Bluetooth ve Wi-Fi) sürücülerini kaldırıp Lenovo'nun sitesinden sürüceleri yükledim. System. 322'den ics, Windows mobil etkin nokta hizmeti ve kablosuz ağ yapılandırma'nın başlangıç türlerini otomatik yaptım, onun dışında da Windows güncellemeleri otomatik olarak yapıyorum yani sistem güncel yine söyleyeyim belki alakası vardır. Çoğu zaman Bluetooth ile bir cihaza bağlancaksam cihaz gözükmüyor veya bağlanmıyor. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-16 112822.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 112822.png
    161,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-08-16 112312.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 112312.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-08-16 112250.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 112250.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 18
Hocam bende de ara sıra böyle oluyor yeniden başlatınca düzeliyordu Windows 11 çok buglı böyle sorunların çözülmesi lazım. Şunu bir deneyin isterseniz.
  1. Klavyenizde Windows tuşu + r tuşlarına basın.
  2. çalıştır iletişim kutusu açılırsa, services.msc yazın.
  3. Aşağı kaydırın ve "Windows Mobile hotspot service" için arama.
  4. Üzerine sağ tıklayın ve ardından yeniden Başlat/Başlat'a tıklayın.
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve şimdi çalışıp çalışmadığını denetleyin.

Yeniden başlatınca veya devre dışı bırakıp tekrar açınca geçici şekilde düzeliyor ama kalıcı çözüm lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı