- RAM
- 8 gb
- SSD veya HDD modeli
- SSD
- Ekran kartı
- Bulunmamaktadır.
- İşlemci
- i5
Öncelikle yeni aldığım cihazım Windows 11 64 Bit 24H2 sürümü olup modlu Windows yoktur. Uzun zamandır mobil etkin noktayı kullanmam kullanamama oranına göre çok daha az genellikle Bluetooth aracılığıyla internet paylaşımı yapıyorum ve mobil etkin nokta bazen taklı kalıyor bazen "mobil etkin noktayı ayarlıyamıyoruz" uyarısı veriyor. Yine bir başka sorun olarak bazen ayarlar takılı kalıyor, Görev Yöneticisi ve ayarlar duruyor hatta 2 kez Windows restart ekranı çıktı ve cihaz yeniden başlatıldı.
Soranlar olacaktır cihazımdaki Windows (Bluetooth ve Wi-Fi) sürücülerini kaldırıp Lenovo'nun sitesinden sürüceleri yükledim. System. 322'den ics, Windows mobil etkin nokta hizmeti ve kablosuz ağ yapılandırma'nın başlangıç türlerini otomatik yaptım, onun dışında da Windows güncellemeleri otomatik olarak yapıyorum yani sistem güncel yine söyleyeyim belki alakası vardır. Çoğu zaman Bluetooth ile bir cihaza bağlancaksam cihaz gözükmüyor veya bağlanmıyor. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler.
Soranlar olacaktır cihazımdaki Windows (Bluetooth ve Wi-Fi) sürücülerini kaldırıp Lenovo'nun sitesinden sürüceleri yükledim. System. 322'den ics, Windows mobil etkin nokta hizmeti ve kablosuz ağ yapılandırma'nın başlangıç türlerini otomatik yaptım, onun dışında da Windows güncellemeleri otomatik olarak yapıyorum yani sistem güncel yine söyleyeyim belki alakası vardır. Çoğu zaman Bluetooth ile bir cihaza bağlancaksam cihaz gözükmüyor veya bağlanmıyor. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler.