Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 468 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Nisan 2025 #41 wraxos woo dedi: Grafik arayüzü ile yapabilirsiniz illa terminal olsun diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... wraxos woo dedi: Linux çoğu konuda Windows geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bu ikisi hariç dediklerine katılıyorum.
wraxos woo dedi: Grafik arayüzü ile yapabilirsiniz illa terminal olsun diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... wraxos woo dedi: Linux çoğu konuda Windows geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bu ikisi hariç dediklerine katılıyorum.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #42 Alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor. 811150 dedi: Genelde bahane bu olunca ters düşündüm pardon 50 yaşındaki adama belki terminal kullanmayı öğretmek kolay olmayabilir ama Mint gibi arayüz ile kullanmak yine de gayet kolay Windows'tan geri kalır bir yanı yok denebilir. Genişletmek için tıkla... Terminal ne ya beim aklıma kargocuların kullandığı terminal geliyor o değildir heralde
Alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor. 811150 dedi: Genelde bahane bu olunca ters düşündüm pardon 50 yaşındaki adama belki terminal kullanmayı öğretmek kolay olmayabilir ama Mint gibi arayüz ile kullanmak yine de gayet kolay Windows'tan geri kalır bir yanı yok denebilir. Genişletmek için tıkla... Terminal ne ya beim aklıma kargocuların kullandığı terminal geliyor o değildir heralde
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.284 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Nisan 2025 #43 Yusuf dikecin silahı dedi: Alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor. Terminal ne ya beim aklıma kargocuların kullandığı terminal geliyor o değildir herhalde Genişletmek için tıkla... Windows'taki CMD gibi düşün her işini hızlıca çözebilirsin.
Yusuf dikecin silahı dedi: Alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor. Terminal ne ya beim aklıma kargocuların kullandığı terminal geliyor o değildir herhalde Genişletmek için tıkla... Windows'taki CMD gibi düşün her işini hızlıca çözebilirsin.