Çözüldü Windows.old dosyası silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ienoth

Femtopat
Selamlar, normalde Windows Update hatası alıyordum virüs koruma çalışmıyordu güncellemeler çalışmıyordu 2 kere format attım yine düzelmedi fakat Windows old klasörü yüzünden olduğunu düşünüyorum silinmiyor disk temizleme depolama yerinden falan internetten her şeye baktım 2 kere temiz format attım ama hala silinmedi bu hataların Windows old klasörü yüzünden olduğunu düşünüyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• windows old.png
    windows old.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 68
  • virüs koruma ayarları hatası.png
    virüs koruma ayarları hatası.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 165
  • update hatası.png
    update hatası.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 75
Çözüm
Flash bellek temiz kurulum yapmak için şart mı?
Evet, en az 8 GB boyuta sahip bir USB belleğe ihtiyacınız var. Diğer ihtiyacınız olan her şey aşağıdaki bağlantıda yer alıyor.

Evet, en az 8 GB boyuta sahip bir USB belleğe ihtiyacınız var. Diğer ihtiyacınız olan her şey aşağıdaki bağlantıda yer alıyor.

Demek ki bilmiyormuşum :D çok teşekkürler umarım işe yarar.

Microsoft'un sitesinden mi yoksa attığınız linktenmi yapayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı