turquoisze Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 439 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Mart 2022 #11 EmrehanGulec dedi: Hard disk i görür yani teşekkürler çözümünüz için deneyeceğim kısaca hard diske sürücüleri atıp bilgisara takıp kuracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. EmrehanGulec dedi: @turquoisze ayrıca eski Windows'umda Driver Booster da mevcuttu acaba Windows.old'un içinde olabilir mi? Oradan onu çalıştırıp yapmayı düşündüm ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız.
EmrehanGulec dedi: Hard disk i görür yani teşekkürler çözümünüz için deneyeceğim kısaca hard diske sürücüleri atıp bilgisara takıp kuracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. EmrehanGulec dedi: @turquoisze ayrıca eski Windows'umda Driver Booster da mevcuttu acaba Windows.old'un içinde olabilir mi? Oradan onu çalıştırıp yapmayı düşündüm ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız.
EmrehanGulec Centipat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #12 turquoisze dedi: Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. turquoisze dedi: Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözümün için deneyip göreceğiz iyi forumlar çok sağ olunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
turquoisze dedi: Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. turquoisze dedi: Aynen öyle. Hard diski göreceğini düşünüyorum. Maalesef onun hakkında bir fikrim yok. Ancak Driver Booster internet üzerinden güncelleme aldığı için çalıştırabilseniz bile sonuç alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çözümün için deneyip göreceğiz iyi forumlar çok sağ olunuz.