Windows orijinal olmadan başlat menüsü rengi değişebilir mi?

Hocam 50-100 TL'ye satılan Key'lerin KMSpico'dan farkı yok diye biliyorum. Sadece programın yaptığı şeyin direk Key girilen versiyonu şeklinde biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
Hocam onlardan zararlı bulaşmıyor diye biliyorum ama bence korsanla farkı yok 2000 liralık Windows'u 5-10 liraya almanın korsandan bir farkının olduğunu düşünmüyorum ama durumu olmayana zorla orijinal al demek bence mantıksız.
 
Bir yolu var mı bilmiyorum ama neden OEM'ya da Retail bir Key almıyorsunuz. O zaman sorun kalmaz.

Hocam OEM Key'ler de KMScipo'ya giriyor. Lütfen biraz araştırıp cevap verin. İnsanlar her yerde korsanamkarşı çıkıp OEM Key almalarını tavsiye ediyorlar. Şöyle de düşünebilirsiniz, Microsoft aynı şeyi 1200 TL'ye satarken internette 30 TL'ye olması sizce normal mi? Microsoft'un kendi sitesinde de OEM Key'lerin güvenilir olmadığı belirtiliyor.
 
Satılan 50-100 TL her ne fiyatsa o Key'lerin tek farkı km spiconun otomatik program üzerinden girdiği Key'i sizin para verip elle giriyor olmanız dolayısıyla yine korsan ve yine zararlı. Km spico kadar zararlı veya virüs teşkil eden durum olmasa da aynı olayın farklı renkleri.
 
Hocam OEM Key'ler de Kmscipo'ya giriyor. Lütfen biraz araştırıp cevap verin. İnsanlar her yerde korsanamkarşı çıkıp OEM Key almalarını tavsiye ediyorlar. Şöyle de düşünebilirsiniz, Microsoft aynı şeyi 1200 TL'ye satarken internette 30 TL'ye olması sizce normal mi? Microsoft'un kendi sitesinde de OEM Key'lerin güvenilir olmadığı belirtiliyor.

Ben de araştırdım ve bir zararı yok diye biliyorum. Niye kızıyorsunuz ki? Ve sanırım konu sahibinin windowsu orjinal ama deneme sürümü bitmiş. Öyle değilse ilk yorumum gereksiz kalmıştır zaten.
 

Geri
Yukarı