Pixel_less
Kilopat
24H2'yi bekliyorum şuanda.Windows 11 LTSC'yi de bekleyebilirsiniz.
24H2'yi bekliyorum şuanda.Windows 11 LTSC'yi de bekleyebilirsiniz.
Kesinlikle haklısınız. Güzel özelleştirme ayarlarını bile çıkarmışlar. Görev çubuğunun yeri bile değişmiyor artık... Hayır, var olan özelliği niye çıkarırsın? Yorum yok gerçekten, renk özelleştirmesinin olmamasına birşey diyemiyorum şahsen...Windows 11 bana göre rezalet ötesi bir sistem. Kurduğum günden beri hatalar durmadı. Daha bugün tekrardan Windows 10'a geçtim. Gerek animasyonlar olsun gerekse de stabilite olsun Windows 10 kat kat daha iyi. Zorunlu internet bağlantısını Rufus veya kodlarla uğraşmadan da rahatça aşabiliyoruz.
2015'te çıktığını düşünürsek 9 yıllık artık yerleşmiş bir sistem Windows 10. Windows 11 ise daha 2 yıl önce çıkmış pek fazla büyük güncelleme gelmemiş hatalı bir sistem bana göre.
Üstüne Windows 11'in eski sürümleri (22H2) 23H2 sürümünden kat kat daha stabil bir durumdalar şuan.
24H2 gelene kadar Windows 10'da kalmaya kararlıyım artık. Windows 11 24H2 çıktığında iyi gelecek deniyor. Umarım dedikleri gibi olur da rahatça geçebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.