ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 715 Çözümler 12 4 Nisan 2024 #1 Dual boot olarak kullanıyorum macOS saatinde sorun yok. Windows saatim hep geri kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
Dual boot olarak kullanıyorum macOS saatinde sorun yok. Windows saatim hep geri kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Nisan 2024 #2 Manuel olarak düzeltin veya otomatik saati aç kapa yapın. Artı 0 Eksi
KS KS ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 715 Çözümler 12 4 Nisan 2024 #3 Fueren dedi: Manuel olarak düzeltin veya otomatik saati aç kapa yapın. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlı ama bir şekilde geri kalıyor. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Manuel olarak düzeltin veya otomatik saati aç kapa yapın. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlı ama bir şekilde geri kalıyor.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Nisan 2024 #4 ByPassTR dedi: Otomatik ayarlı ama bir şekilde geri kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bende Linux Mint ve Windows'u Dual boot olarak ilk kurduğumda Mint'in saati doğru, Windows'un saati ileriydi. Otomatik saati kapat aç yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi
ByPassTR dedi: Otomatik ayarlı ama bir şekilde geri kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bende Linux Mint ve Windows'u Dual boot olarak ilk kurduğumda Mint'in saati doğru, Windows'un saati ileriydi. Otomatik saati kapat aç yapınca düzeldi.
KS KS ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 715 Çözümler 12 4 Nisan 2024 #5 Fueren dedi: Bende Linux Mint ve Windows'u Dual boot olarak ilk kurduğumda Mint'in saati doğru, Windows'un saati ileriydi. Otomatik saati kapat aç yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi aynı sorun başka bir bilgisayarımda olmuştu sizin yaptığınız gibi çözmüştüm ama bu bilgisayarda işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Bende Linux Mint ve Windows'u Dual boot olarak ilk kurduğumda Mint'in saati doğru, Windows'un saati ileriydi. Otomatik saati kapat aç yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi aynı sorun başka bir bilgisayarımda olmuştu sizin yaptığınız gibi çözmüştüm ama bu bilgisayarda işe yaramadı.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.772 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 7 Nisan 2024 #6 UpdateTime diye bir program var sistem açılışında başlatmaya ayarlayın. Çok küçük ve işini yapıp kapanıyor hemen. Kullanabilirsiniz. Download Update Time v1.3 It a portable freeware to Update your system time and date information. www.sordum.org Artı 0 Eksi
UpdateTime diye bir program var sistem açılışında başlatmaya ayarlayın. Çok küçük ve işini yapıp kapanıyor hemen. Kullanabilirsiniz. Download Update Time v1.3 It a portable freeware to Update your system time and date information. www.sordum.org