Furkan Madanoglu
Hectopat
Bir önceki mesajı düzenledim bir daha bakabilir misin? Komut yazmıştım.hayır,kendi kendine oldu.
Evet komut dosyasını başlatmaya çalışıyor ama herhâlde antivirüs silmiş. Tabii ilk başta çalıştırmış olabilirsin.hayır,kendi kendine oldu.
böyle çıktıBir önceki mesajı düzenledim bir daha bakabilir misin? Komut yazmıştım.
Evet komut dosyasını başlatmaya çalışıyor ama herhâlde antivirüs silmiş. Tabii ilk başta çalıştırmış olabilirsin.
Aha rootdir klasörü gizli. Windows gezgininde gizli dosyaları açmaya çalışabilir misin? Ek olarakböyle çıktı
dir D:\rootdir /a
yazabilirsin.dir D:\rootdir /a , böyle mi yazayım?Aha rootdir klasörü gizli. Windows gezgininde gizli dosyaları açmaya çalışabilir misin? Ek olarakdir D:\rootdir /a
yazabilirsin.
Evet bir önceki gibi ama D:\rootdir şeklinde.dir D:\rootdir /a , böyle mi yazayım?
böyle çıktıEvet bir önceki gibi ama D:\rootdir şeklinde.
Aman aman sakın bir daha o kısayolu açma. Komut dosyası orada duruyor.böyle çıktı
ahh,denemek için bastmıştımAman aman sakın bir daha o kısayolu açma. Komut dosyası orada duruyor.
Nasıl oluştuğu hakkında hiçbir fikrin yok mu?
Flash boş muydu önceden?
Hmm doğrusu hiç kullanmadım genelde bilgisayarımı kendim denetlerim. İstersen kaspersky böyle bir şey yapıyor mu diye yeni bir konu aç ama ben pek ihtimal vermiyorum sonuçta virüs fark etmiş.ahh,denemek için bastmıştım
flash doluydu.
Yani flashı taktığım sırada kaspersky bir virus farketti,bana siliyorum sonra yeniden başlatacağım dedi.
sonra windows çökme hasarı gibi bir şey yapacağım ve yeniden başlatacağım dedi
bunlardan sonra böyle oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.