Windows Sıfırlanırken/Temiz kurulumda hata veriyor

Yago127

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GSKİLL 3200 MHz 8x2 16gb
Ekran kartı
MSI RTX 2060
Anakart
B450 Gaming Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600x
Sıfırlarken, "bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorunla karşılaşıldı. Hiçbir değişiklik yapılmadı." hatası alıyorum.
Temiz kurulumda "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yeniden başlatın." hatasını alıyorum.
2 gündür internetteki hemen hemen her şeyi denedim. Hiçbir şekilde olmuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_4289.jpg
    IMG_4289.jpg
    441,8 KB · Görüntüleme: 82
  • resim_2024-01-20_151022973.png
    resim_2024-01-20_151022973.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlarken, "bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorunla karşılaşıldı. Hiçbir değişiklik yapılmadı." hatası alıyorum.
Temiz kurulumda "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Yükleme için gereken dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yeniden başlatın." hatasını alıyorum.
2 gündür internetteki hemen hemen her şeyi denedim. Hiçbir şekilde olmuyor.

Format ile sıfır kurulum yapın.

hocam yapmaya çalışıp yapamadığım şey zaten o.
Bi resimde rufus ile hazırlanmış USB ile format resmi diğerinde Windowsun sıfırlama özelliği hangisi olduğuna karar ver önce eğer USB ile hata aldıysan ya USB bozuktur yada dosya işlenirken yanlış hatalı işlenmiştir.

Bi resimde rufus ile hazırlanmış USB ile format resmi diğerinde Windowsun sıfırlama özelliği hangisi olduğuna karar ver önce eğer USB ile hata aldıysan ya USB bozuktur yada dosya işlenirken yanlış hatalı işlenmiştir.
önce sıfırlama denedim hata verince usb ile formatı denedim sonuç olarak ikiside hata veriyor ve ikisinden birinin çözümüne ihtiyacım var. USB değiştirip formatı tekrardan deneyeceğim

önce sıfırlama denedim hata verince usb ile formatı denedim sonuç olarak ikiside hata veriyor ve ikisinden birinin çözümüne ihtiyacım var. USB değiştirip formatı tekrardan deneyeceğim
iki farklı hatayı tek bir hata olarak gösterdiğiniz için karmaşaya sebebiyet veriyor windowsun kendi sıfırlama servisi bende hiçbir zaman çalışmadı hiçte uğraşmadım normal usb ile format atmak hem daha hızlı hem daha stabildir.

kusura bakmayın daha hızlı çözüme ulaşabilmek için 2 sorunu da yazdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videodakileri denedim ve sıfırlamayı başardım. Bence son windows güncellemelerini kaldırınca oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı