Windows sıfırlarken hata olma olasılığı

eloinf

Hectopat
Merhabalar, ben birkaç kez Windows sıfırladım hiçbir sorun yaşamadan, ama bazı konularda sıkıntı yaşayanların olduğunu gördüm. Windows sıfırlama yaparken bozulabilir mi? Veya bozulacağını anlamanın bir yolu var mı?

Kendinde söylemişsin birkaç kez yaptım diye eğer sıfırlama yaparken uygulaman gereken adımları tam anlamıyla yaparsan sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Merhabalar, ben birkaç kez Windows sıfırladım hiçbir sorun yaşamadan, ama bazı konularda sıkıntı yaşayanların olduğunu gördüm. Windows sıfırlama yaparken bozulabilir mi? Veya bozulacağını anlamanın bir yolu var mı?

Windows'u Windows'tan mı sıfırlayacaksınız yoksa format mı eğer Windows'tan sa sakın yapmayın ben 2 kere yaptım 2 side hatalı oldu.
Hocam 12 saat benim gibi sabredemezseniz kapatırsanız. Dosyalarda bozuluyor ve windowsda çöküyor bu arada dosyalar bozulduğu için geri getirsende kullanamaz halde oluyorlar.
Aynen öyle.

Windows'u Windows'tan mı sıfırlayacaksınız yoksa format mı eğer Windows'tan sa sakın yapmayın ben 2 kere yaptım 2 side hatalı oldu.
Windows'u kullanarak sıfırlayacaktım fakat böyle deyince bilemedim.
Hocam 12 saat benim gibi sabredemezseniz kapatırsanız. Dosyalarda bozuluyor ve windowsda çöküyor bu arada dosyalar bozulduğu için geri getirsende kullanamaz halde oluyorlar.
Öneri için teşekkürler 👍.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı