Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #1 Merhabalar, uzun süredir kullanmadığım bilgisayarim vardı. Açtım, bilgisayarima girdim, baktım, depolama birimlerinin fotoğrafı yok. Nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, uzun süredir kullanmadığım bilgisayarim vardı. Açtım, bilgisayarima girdim, baktım, depolama birimlerinin fotoğrafı yok. Nasıl düzeltebilirim?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Nisan 2021 #2 Okan öz dedi: Merhabalar, uzun süredir kullanmadığım bilgisayarim vardı. Açtım, bilgisayarima girdim, baktım, depolama birimlerinin fotoğrafı yok. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 958448 Genişletmek için tıkla... Hocam disk temizleme programından diski temizlerken küçük resimler seçeneğinden seçip sildiyseniz normal olması. Artı 0 Eksi
Okan öz dedi: Merhabalar, uzun süredir kullanmadığım bilgisayarim vardı. Açtım, bilgisayarima girdim, baktım, depolama birimlerinin fotoğrafı yok. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 958448 Genişletmek için tıkla... Hocam disk temizleme programından diski temizlerken küçük resimler seçeneğinden seçip sildiyseniz normal olması.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #3 Ben bu konu üzerinden çözmüştüm. Bir göz atabilirsin. Çözüldü: Sürücü simgeleri gözükmüyor Sürücü simgelerim kayboldu, nasıl çözebilirim? Çözüm; Şu kısımına geliyoruz, buradaki DriveIcons klasörünü silip tekrar yeniden açıyoruz ve sağ taraftaki girdiye çift tıklayıp tamam diyoruz, ardından oturumu yeniden başlatıp kontrol ediyoruz... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ben bu konu üzerinden çözmüştüm. Bir göz atabilirsin. Çözüldü: Sürücü simgeleri gözükmüyor Sürücü simgelerim kayboldu, nasıl çözebilirim? Çözüm; Şu kısımına geliyoruz, buradaki DriveIcons klasörünü silip tekrar yeniden açıyoruz ve sağ taraftaki girdiye çift tıklayıp tamam diyoruz, ardından oturumu yeniden başlatıp kontrol ediyoruz... www.technopat.net