Windows sürüm öneri

ZOAX

Decapat
Windows Server 2012 iyi midir yani her şey açabilir mi? Bir de önerebileceğiniz Windows sürüm varsa önerebililir misiniz?
Örnek: Ghost, Nexus OS.

Sistem gereksinimleriniz?
Eğer sistem gereksinimleriniz yeterliyse Windows 10 veya 11 kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Windows 8.1 devri bitti. Hafifte olsa desteği yok ve yakında SANIRIM Steam'i bile çalıştıramayacak. Windows 10 1803 yaada atlas OS kurabilirsiniz. Eğer gelecek yıllarda steam vs çalışıcaksa 8.1 kullanabilirsiniz.

8.1 önerebilirim.

Peki, Windows 8.1 kullanmaya başlayabilirsiniz. Modifiyeli(ghost, AtlasOS. Vb)OS'lerin içerisine eklenen dosyaların hiçbir güvencesi yoktur.

Yine de teşekkürler en iyisi zaten Windows 8.1 ama okulumuzdaki bilişim sınıfta Windows sürümleri 8.1 nedense onlara gıcık kaptım (yanlış anlamayın) kısacası 8.1'den nedense nefret ediyorum.

Kullanmıştım, iyiydi. Kullandıkları scriptler GitHub'da mevcut bir de NTLite ile de inceledim temiz gözüküyordu.

Teşekkür ederim AtlasOS araştırıp kurmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…