W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.315 Makaleler 1 11 Mart 2023 #1 Chrome rengi de değişti ama ben Chrome'un beyaz kalmasını istiyorum ancak nasıl değiştireceğimi bulamadım.
Chrome rengi de değişti ama ben Chrome'un beyaz kalmasını istiyorum ancak nasıl değiştireceğimi bulamadım.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Wallywestrt dedi: Chrome rengi de değişti ama ben Chrome'un beyaz kalmasını istiyorum ancak nasıl değiştireceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni sekme deyip sağ alt taraftan değiştirebilirsin. Dosya Ekleri s.PNG 9,3 KB · Görüntüleme: 41
Wallywestrt dedi: Chrome rengi de değişti ama ben Chrome'un beyaz kalmasını istiyorum ancak nasıl değiştireceğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni sekme deyip sağ alt taraftan değiştirebilirsin.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 11 Mart 2023 #3 Yeni sekmede sağ alt tarafta kalem resmi var ona bas oradan temayı değiştirebilirsin.
T thisms Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 194 11 Mart 2023 #4 Sağ üstte profil resmine tıkla. Kalem işareti çıkacak ona tıklayıp temayı değiştirebilirsin.
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 11 Mart 2023 #5 Ayarlarda 2 farklı ayar var. Biri arayüz biri bütün bilgisayarı koyu tema yapmak. Fakat nerede tam olarak bilmiyorum.
Ayarlarda 2 farklı ayar var. Biri arayüz biri bütün bilgisayarı koyu tema yapmak. Fakat nerede tam olarak bilmiyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.049 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #6 Büyük ihtimalle chorme tema ayarı sizin işletim sisteminizin teması olarak ayarlanmış. Ayarlara girip temayı değiştirebilirsiniz.
Büyük ihtimalle chorme tema ayarı sizin işletim sisteminizin teması olarak ayarlanmış. Ayarlara girip temayı değiştirebilirsiniz.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 11 Mart 2023 #7 [ATTACH
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 11 Mart 2023 #8 Öncelikle Google'a girin ardından sağ üst kısımdaki profilinizin hemen yanındaki ... Seçeneğine tıklayın. Ardından açılan pencereden ayarlar seçeneğinde tıklayın. Açılan menüden Görünüm seçeneğine tıklayın. Daha sonra istediğiniz temayı seçebilirsiniz ya da sıfırlayablirsiniz. Bu yöntem dışında arama moturunuza Google Temalar yazın. Temalar seçeneğinden istediğiniz temayı Google'a ekleyeblirsiniz
Öncelikle Google'a girin ardından sağ üst kısımdaki profilinizin hemen yanındaki ... Seçeneğine tıklayın. Ardından açılan pencereden ayarlar seçeneğinde tıklayın. Açılan menüden Görünüm seçeneğine tıklayın. Daha sonra istediğiniz temayı seçebilirsiniz ya da sıfırlayablirsiniz. Bu yöntem dışında arama moturunuza Google Temalar yazın. Temalar seçeneğinden istediğiniz temayı Google'a ekleyeblirsiniz
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 11 Mart 2023 #9
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.315 Makaleler 1 11 Mart 2023 #10 Teşekkür ederim hepinize