Çözüldü Windows temiz kurulum yaparken diski nasıl biçimlendirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kasapreiz

Centipat
Daha fazla  
Ben PC'ye temiz kurulum yapmak istiyorum, her şey silinsin (virüs, KMSpico vb.) Bunun için diskleri nasıl biçimlendirmem lazım? PC de sadece C: Diski var. Biçim kısmında hepsini teker teker sildim ve sadece sürücü 0 ayrılmamış alan kaldı, burada ne yapmam gerekiyor? Resmi ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230213_184431.jpg
    357,3 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
Sağ ol, yeni dedikten sonra birincili seçip ileri diyeceğim sadece değil mi? Başka yapmam gereken bir şey yok sanırım. Bir de belirttiğim gibi virüs ve KMSpico gibi şeyler de silinmiş midir?

Diskinin içindeki bütün veriler silindiği için geride hiçbir dosya kalmadı KMSpico dahil. Yeni tuşuna bastıktan sonra diskin depolama değeri gözükecektir tamam gibi bir şey vardı sanırım öyle hatırlıyorum onu yaptıktan sonra hazır hale gelir.
Diskindeki bütün veriler silinmiş zaten. Diske tıklayıp "Yeni" tuşuna basıp diski kullanıma hazır hale getirebilirsin.

Diskindeki bütün veriler silinmiş zaten. Diske tıklayıp "Yeni" tuşuna basıp diski kullanıma hazır hale getirebilirsin.
Sağol, yeni dedikten sonra birincili seçip ileri diyeceğim sadece değil mi? Başka yapmam gereken bir şey yok sanırım. Bir de belirttiğim gibi virüs ve KMSPico gibi şeyler de silinmiş midir?

Sağ ol, yeni dedikten sonra birincili seçip ileri diyeceğim sadece değil mi? Başka yapmam gereken bir şey yok sanırım. Bir de belirttiğim gibi virüs ve KMSpico gibi şeyler de silinmiş midir?

Diskinin içindeki bütün veriler silindiği için geride hiçbir dosya kalmadı KMSpico dahil. Yeni tuşuna bastıktan sonra diskin depolama değeri gözükecektir tamam gibi bir şey vardı sanırım öyle hatırlıyorum onu yaptıktan sonra hazır hale gelir.

Çözüm
Tamam hocam ileri dedim ve şuan kuruluyor, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…