İşletim sisteminize virüsler bulaşmış olabilir, iyi bir antivirüs programıyla virüs taraması yaptırın veya sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Kolay gelsin.
Virüs programı varsa kapatıp dene. Sadece bu bölümde mi oluyor yoksa yaptığın başka işlemlerde de aynı sorun mu oluyor? Böyle ise windows senin hesabını yönetici olarak görmeyebilir tek hesap olmasına rağmen onu değiştirmek gerekir.
İşletim sisteminize virüsler bulaşmış olabilir, iyi bir antivirüs programıyla virüs taraması yaptırın veya sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Kolay gelsin.
Bir ara KMSpico kullandım , o illet Windows Etkinleştir yazısı çıkıyordu ekrana,sonra sildim ama kalıntı dosyalar olduğunu düşünüyorum.Virüs olduğunu ben de düşündüm.Sanırım yakında format atacağım
Virüs programı varsa kapatıp dene. Sadece bu bölümde mi oluyor yoksa yaptığın başka işlemlerde de aynı sorun mu oluyor? Böyle ise windows senin hesabını yönetici olarak görmeyebilir tek hesap olmasına rağmen onu değiştirmek gerekir.
O zaman virüs olma ihtimali yüksek senin hesabını yönetici olarak görmese zaten dosya kopyalamak gibi durumlarda karşına çıkardı. Norton ve ya Kaspersky kullanabilirsin içim öyle rahat etmez dersen format atabilirsin.