Windows Update ayarları değişmeme sorunu

quarkmen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Başlıkta yazdığım gibi Windows Update ayarları değiştirmeye çalışırken şöyle bir hata veriyor:

Bilgisayarda başka kullanıcı yok ve ben yöneticiyim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

wupdate.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs programı varsa kapatıp dene. Sadece bu bölümde mi oluyor yoksa yaptığın başka işlemlerde de aynı sorun mu oluyor? Böyle ise windows senin hesabını yönetici olarak görmeyebilir tek hesap olmasına rağmen onu değiştirmek gerekir.

Son düzenleme:
İşletim sisteminize virüsler bulaşmış olabilir, iyi bir antivirüs programıyla virüs taraması yaptırın veya sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Kolay gelsin.
Bir ara KMSpico kullandım , o illet Windows Etkinleştir yazısı çıkıyordu ekrana,sonra sildim ama kalıntı dosyalar olduğunu düşünüyorum.Virüs olduğunu ben de düşündüm.Sanırım yakında format atacağım
Virüs programı varsa kapatıp dene. Sadece bu bölümde mi oluyor yoksa yaptığın başka işlemlerde de aynı sorun mu oluyor? Böyle ise windows senin hesabını yönetici olarak görmeyebilir tek hesap olmasına rağmen onu değiştirmek gerekir.
Sadece burada olduğunu düşünüyorum,daha görmedim bunu başka bir yerde.

O zaman virüs olma ihtimali yüksek senin hesabını yönetici olarak görmese zaten dosya kopyalamak gibi durumlarda karşına çıkardı. Norton ve ya Kaspersky kullanabilirsin içim öyle rahat etmez dersen format atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı