A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 27 Mart 2019 #21 CoolDerin dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... USB al kur bugün denedim ISO'da sıkıntı yok.
D DJ_OXyGeNe_8 Ziyaretçi 4 Nisan 2019 #22 Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!?
Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 4 Nisan 2019 #23 DJ_OXyGeNe_8 dedi: Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Eki Görüntüle 382738 Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!? Genişletmek için tıkla... Hocam internetle alakası yok. 1. sayfada arkadaşa verdiğim ISO ile yeniden format at. İçine güncellemeleri entegre ettim.
DJ_OXyGeNe_8 dedi: Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Eki Görüntüle 382738 Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!? Genişletmek için tıkla... Hocam internetle alakası yok. 1. sayfada arkadaşa verdiğim ISO ile yeniden format at. İçine güncellemeleri entegre ettim.
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 4 Nisan 2019 #24 Hocam aldım USB ama key ne yazalım? İnternetten 8.1 SL key yazdım çalışmıyor. Ayrıca ei.cfg hazırladım yine olmadı (anahtar). Son düzenleme: 4 Nisan 2019
Hocam aldım USB ama key ne yazalım? İnternetten 8.1 SL key yazdım çalışmıyor. Ayrıca ei.cfg hazırladım yine olmadı (anahtar).
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.041 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2019 #25 DJ_OXyGeNe_8 dedi: Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Eki Görüntüle 382738 Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!? Genişletmek için tıkla... KB3138615 güncellemesini indirdiğinde, sağ tıkla özelliklerden engeli kaldır de.
DJ_OXyGeNe_8 dedi: Orijinal x64 DVD var, kurdum ve bu güncelleme sorun bende de var. 1 saat oldu hala aranıyor diyor. UEFI kurdum. Önceki sayfalarda verilen kurulum dosyasıda aynı şekilde bekliyor; Eki Görüntüle 382738 Superonline'da mı bir sıkıntı var acaba!? Genişletmek için tıkla... KB3138615 güncellemesini indirdiğinde, sağ tıkla özelliklerden engeli kaldır de.
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 11 Haziran 2019 #26 ÇÖZÜM: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emeğiniz için sağ olun.
ÇÖZÜM: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emeğiniz için sağ olun.