Çözüldü Windows Update "may have automatically replaced your AMD Graphics driver" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenCtn

Decapat
Daha fazla  
ASUS RX470 ekran kartım var ve Windows 11 geçtiğimden beri bu hatayı alıyorum Windows 10'a geri döndüm hala devam ediyor.

Çözüm
Tamamdır hocam her şey için teşekkürler, iyi geceler.

Sorun ekran kartındaymış. Ekran kartım yanmış…
Az önce AMD WHQL 23.4.3 sürümünü indirdim interneti kestim görüntü bağdaştırıcısını kaldırdım ve driver ı kurdum

1- Sürücüyü kapatma rehberini uygulayın.
2- DDU rehberini güvenli modda yapın.
3- İndirdiğiniz sürücüyü normal modda kurun.

Bunu ilk önce mutlaka yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows sürücüyü indirmiş hazırda bekliyor. Sürücü kapatmayı yapmazsanız her seferinde otomatik kurar ve sürücüler çakışır.

Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm.

Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm.

Hocam Regedit'teki ayarı doğru yapın. Ve görsel paylaşın. Ben buradayım. Yardımcı olurum.

Regedit ayarından sonra restart atın PC'ye. Artık interneti kapatmanıza gerek kalmayacaktır.

Dediklerinizi harfiyen uyguladım, uyguluyorum ve yine olmuyor

Buyrun görseller.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…