ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 ASUS RX470 ekran kartım var ve Windows 11 geçtiğimden beri bu hatayı alıyorum Windows 10'a geri döndüm hala devam ediyor.
ASUS RX470 ekran kartım var ve Windows 11 geçtiğimden beri bu hatayı alıyorum Windows 10'a geri döndüm hala devam ediyor.
Çözüm ErenCtn 18 Mayıs 2023 Tamamdır hocam her şey için teşekkürler, iyi geceler. Sorun ekran kartındaymış. Ekran kartım yanmış…
KS KS ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #31 Yok arkadaş, Olmayacak bu. Yine olmadı Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.147 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Mayıs 2023 #32 Siz paylaştıklarımı tam olarak yapıyor musunuz? Rica etsem neler yaptığınızı yazar mısınız? Zira bir yerde eksik ya da yanlış bir şey var. Artı 0 Eksi
Siz paylaştıklarımı tam olarak yapıyor musunuz? Rica etsem neler yaptığınızı yazar mısınız? Zira bir yerde eksik ya da yanlış bir şey var.
KS KS ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #33 Az önce AMD WHQL 23.4.3 sürümünü indirdim interneti kestim görüntü bağdaştırıcısını kaldırdım ve driver ı kurdum Artı 0 Eksi
Az önce AMD WHQL 23.4.3 sürümünü indirdim interneti kestim görüntü bağdaştırıcısını kaldırdım ve driver ı kurdum
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.147 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Mayıs 2023 #34 1- Sürücüyü kapatma rehberini uygulayın. 2- DDU rehberini güvenli modda yapın. 3- İndirdiğiniz sürücüyü normal modda kurun. Bunu ilk önce mutlaka yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows sürücüyü indirmiş hazırda bekliyor. Sürücü kapatmayı yapmazsanız her seferinde otomatik kurar ve sürücüler çakışır. Artı 0 Eksi
1- Sürücüyü kapatma rehberini uygulayın. 2- DDU rehberini güvenli modda yapın. 3- İndirdiğiniz sürücüyü normal modda kurun. Bunu ilk önce mutlaka yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows sürücüyü indirmiş hazırda bekliyor. Sürücü kapatmayı yapmazsanız her seferinde otomatik kurar ve sürücüler çakışır.
KS KS ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #35 Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm. Artı 0 Eksi
Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.147 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Mayıs 2023 #36 ErenCtn dedi: Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam Regedit'teki ayarı doğru yapın. Ve görsel paylaşın. Ben buradayım. Yardımcı olurum. Regedit ayarından sonra restart atın PC'ye. Artık interneti kapatmanıza gerek kalmayacaktır. Artı 0 Eksi
ErenCtn dedi: Yapmıştım ama tekrar yapıyorum hocam. Olursa olur olmazsa daha fazla zamanınızı almayayım yarın bir bilgisayarcıya götürürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam Regedit'teki ayarı doğru yapın. Ve görsel paylaşın. Ben buradayım. Yardımcı olurum. Regedit ayarından sonra restart atın PC'ye. Artık interneti kapatmanıza gerek kalmayacaktır.
KS KS ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #37 Dediklerinizi harfiyen uyguladım, uyguluyorum ve yine olmuyor Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.147 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Mayıs 2023 #38 ErenCtn dedi: Dediklerinizi harfiyen uyguladım, uyguluyorum ve yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam görsel lütfen. Benim paylaştığımın aynısından. Artı 0 Eksi
ErenCtn dedi: Dediklerinizi harfiyen uyguladım, uyguluyorum ve yine olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam görsel lütfen. Benim paylaştığımın aynısından.
KS KS ErenCtn Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #39 Buyrun görseller. Dosya Ekleri image.jpg 172,4 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.147 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Mayıs 2023 #40 Hocam her şeyi denediyseniz ve olmuyorsa formatlayın PC'yi sıfırdan sürücü kurun. Artı 0 Eksi