Windows Update neden Çok RAM yiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar Windows update ile güncelleştirmeleri almak istiyorum fakat aşırı bir ağırlaşma oluyor bilgisayarda. Aşırı bir RAM tüketimi başlıyor. Şuan en azından bilgisayarın rahatlaması açısından Windows 7 kullanıyorum ama hala aynı. (Windows ISO dosyaları Microsoft'un sitesinden indirildi ve sadece Windows 7 değil Windows 8 - 8.1 - 10 da denendi. Sonuç Update açılınca yine aynı) Şuan açtım mesela aşağıda fotoğrafı var. Ama hiçbir şey de bulamıyor sistem. Sistemin birazı imzada yazıyor ama tam yazayım,

Core 2 Duo E8500
Foxconn 2A8Ch (H - IG41 uAtx)
MSI GT 730 2Gb
4Gb DDR3 1066Mhz RAM
LiteOn 300w güç kaynağı

Edit: Uzun bekleyişin ardından bir şeyler buldu. Indirip kuracağım bakalım hala aynı olacak mı? Sorun geçerse yazarım. Yine de bilgisi olan arkadaşlar yazsınlar. Iyi Sosyaller :)

Dosya Ekleri

• IMG_20200203_132433.jpg
    IMG_20200203_132433.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 48
İşletim sistemi akıcı çalışmak adına RAM'in azımsanamayacak kısmını tutuyor. Update olayında ise hem arka planda dosyalar değişip yeniden kodlanırken hem de aynı anda sizin işlemlerinizi sürdürmeye çalıştığından RAM kullanımının artması normal. 8GB altı sistemlerde Win10 sürekli akıcılığını koruyamıyor.

Yani normal diyorsunuz. O zaman konu kilitlenebilir. Çözüldü olarak nereden işaretleyeceğim

Soru olarak işaretlemediyseniz kilitlemeye gerek yok. İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı