K kaganatess Zeptopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 RAM 16,0 GB Ekran kartı Nvidia RTX 4050 Laptop İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H 2.60 GHz Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-02 160233.png 73 KB · Görüntüleme: 76
Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi.
2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 2 Eylül 2023 #2 kaganatess dedi: Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Windows kaç bu
kaganatess dedi: Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Windows kaç bu
K kaganatess Zeptopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 windows 11 kaganatess dedi: Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Aşağıda güncellemeleri duraklat seçeneğine tıklayıp güncellemeleri tekrar açın. Sorun çözülecektir. Son düzenleme: 2 Eylül 2023
windows 11 kaganatess dedi: Böyle bir sorunla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Sürücüler güncel. Bilgisayarı kapat aç yaptım yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Aşağıda güncellemeleri duraklat seçeneğine tıklayıp güncellemeleri tekrar açın. Sorun çözülecektir.