Windows Update'in indirmeye çalıştıkları neler?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar bilgisayara format attım sonra Windows Update'e girip güncellemeleri kontrol ettiğimde bunlarla karşılaştım bunlar nedir acaba? Artı olarak önceden Radeon Software da işlemci sıcaklıklarını ve diğer değerlerini görebilirken şu an hepsi 0 olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1659351029681.png
    1659351029681.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 85
Sürücülerini indiriyor. Cihazın stabil çalışması için gereken ek hizmetler gibi düşünebilirsiniz.
Radeon Software'i güncellediği için gözükmüyor olabilir, Windows Update tüm sürücüleri indirsin sonra siz tekrardan Radeon Software'i güncellersiniz.

Sürücülerini indiriyor. Cihazın stabil çalışması için gereken ek hizmetler gibi düşünebilirsiniz.
Radeon Software'i güncellediği için gözükmüyor olabilir, Windows Update tüm sürücüleri indirsin sonra siz tekrardan Radeon Software'i güncellersiniz.
Hocam hepsine yeniden dene dedim gittiler inmediler galiba.

Biraz bekleyin. Kurulmaları biraz uzun sürebilir.
Diğer sürücülerde iniyor olabilir. Bazıları yeniden başlatma isteyebilir. Bu sebepten o uyarılar geliyor bazen bu arada arka planda açık program olmasın bir süre hocam.

Biraz bekleyin. Kurulmaları biraz uzun sürebilir.
Edit: diğer sürücülerde iniyor olabilir. bazıları yeniden başlatma isteyebilir. bu sebepten o uyarılar geliyor bazen bu arada arka planda açık program olmasın bir süre hocam
Hocam işlemci değerlerini neden göremiyorum chipset falan mı yüklenmedi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı