Kasayı yeni topladım format falan her şey yeni, bilgisayarı başlattıktan yaklaşık 10 dakika sonra "Görev Yöneticisi'nde" "Windows-upt" isimli bir program gözüküyor.
Bilgisayarın performansı neredeyse %85 düşüyor yavaşlıyor.
Ardından "Görev Yöneticisini" açıp işlemi sonlandır dedikten sonra bilgisayar kendine geliyor. Fakat yine 10 dakika sonra aynı şekilde ortaya çıkıyor.
Sizce bu beladan nasıl kurtulurum?
@LordArtezi dostum aynı problemle bende karşı karşıyayım. Bilgisayara format attıktan sonra birkaç driver kurdum ve aynı problem bende de var şuan. Görev yöneticisine baktığımda windows-upt diye bir işlem bilgisayarı yavaşlatıyor. Ben problemin çözümünü bulamadım. Problemi nasıl düzelttin ? Bana da yardımcı olabilir misin. Şimdiden teşekkür ederim.
Beyni çalışan arkadaş. Verdiğin linki daha önce araştırırken okudum merak etme. @Murat5038 Bitcoinden ziyade rat yemişe benziyorsun Hesap şifrelerini virüsü sildikten sonra değiştir.
İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonucunu paylaşın.
Sonrasında birşey göremiyorum ? Ne sonucu belli ne de bir başka birşey. İğneleyici kelimelerden kaçınırsan sevinirim. Güzelce cevap verebilirsin bence. Zahmet edip yazmışsın sağol yinede...