Windows uygulamalar ve arka planı renk değiştiriyor

fekete

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bugün arkadaşımla bir oyuna Türkçe için yama indirdik ancak dosyaları indirip Kaspersky ile taradıktan sonra faremin üzerine gelen uygulamaların arka planı ve sol tık basılı tutarak sectiğim yerler kırmızı olmaya başladı. Sorunun neyle alakalı olduğunu çözemedim ve ne yaptıysam düzelmedi sanırım tema ayarlarıyla alakalı olabilir ancak dosya indirdikten sonra olması beni bir tür kötü yazılım vesaire sebebiyle olduğu düşüncesine itti. Arkadaşımda herhangi sorun olmadı.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    432,2 KB · Görüntüleme: 41
Selam, bugün arkadaşımla bir oyuna Türkçe için yama indirdik ancak dosyaları indirip Kaspersky ile taradıktan sonra faremin üzerine gelen uygulamaların arka planı ve sol tık basılı tutarak sectiğim yerler kırmızı olmaya başladı. Sorunun neyle alakalı olduğunu çözemedim ve ne yaptıysam düzelmedi sanırım tema ayarlarıyla alakalı olabilir ancak dosya indirdikten sonra olması beni bir tür kötü yazılım vesaire sebebiyle olduğu düşüncesine itti. Arkadaşımda herhangi sorun olmadı.
Virüs işi gibi görünüyor.

Crack Elden Ring indirmişsiniz sanırım, virüs bu direkt başka bir sebebi olabileceğini düşünmüyorum.

Hayır crack değil mod uzantısı o ve bayağı oldu indireli zaten.

İndirdiğiniz diğer şeylerden virüs girmiştir belki bilemem ama virüs olduğu belli gibi hesap çalanlar gibi değil de daha çok sisteme zarar verme odaklı virüse benziyor yine de hesapları güvene almanız gerekebilir.

Sistemi yeniden başlatamayı denediniz mi?

Hayır crack değil mod uzantısı o ve bayağı oldu indireli zaten.

Kaspersky Premium kullanıyorum dosyaları tarattım ancak herhangi tehdit bulamadı ayrıca arkadaşım aynı dosyalarla kurulumu yaptı sıkıntısız bir şekil de.

Hocam uygulamaların arkasının kırmızı olması başka neden olabilirki.

İndirdiğiniz diğer şeylerden virüs girmiştir belki bilemem ama virüs olduğu belli gibi hesap çalanlar gibi değil de daha çok sisteme zarar verme odaklı virüse benziyor yine de hesapları güvene almanız gerekebilir.
Sorun sanırım dediğim gibi temalardaydı temada tek renk gözüküyor ve arka planda kendi arka plan fotoğrafım gözüküyordu anladığım kadarıyla bu ikisi çakıştı. Temalardan arka planımı koyunca şu an için problem gözükmüyor.

Tema rengim kırmızı seçili olduğu içinde kırmızıya dönüyordu temayı sarıya çekince sarı oluyordu uygulamaların arka planları.

Sorun sanırım dediğim gibi temalardaydı temada tek renk gözüküyor ve arka planda kendi arka plan fotoğrafım gözüküyordu anladığım kadarıyla bu ikisi çakıştı. Temalardan arka planımı koyunca şu an için problem gözükmüyor.

Sıkıntı yok o zaman yine de belli olmaz her şey için tedbirde kalın. 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı