Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ağustos 2014 #22 GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Rapor sonuçlarını verin. XP devri bitti daha ne virüs çöplüğünde kıvranıyorsunuz.
GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Rapor sonuçlarını verin. XP devri bitti daha ne virüs çöplüğünde kıvranıyorsunuz.
F fatih52 Ziyaretçi 24 Ağustos 2014 #23 XP devri bitti ama bu cihaza yeni sistem kurma imkanım yok.İçinde büyük miktarda dosyalarım var.Başka bir yere yedekleme imkanım yok ayrıca sorunun çözümünü merak ettim.
XP devri bitti ama bu cihaza yeni sistem kurma imkanım yok.İçinde büyük miktarda dosyalarım var.Başka bir yere yedekleme imkanım yok ayrıca sorunun çözümünü merak ettim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ağustos 2014 #24 Dediklerimi verirsen çözümüde görürsün.