Windows XP deneyimlerim

Merhaba hocam, öncelikle konu için teşekkürler. Her ne kadar bazı arkadaşlar XP'nin güncel alternatifi olarak hafif Linux dağıtımları kurulabilir dese de hepimiz kabul etmeliyiz ki herkes Linux'u kullanamaz. Burada anlaşalım lütfen. Yani öyle herkes terminalin felan nasıl kullanılacağını öğrenmekle uğraşmaz baştan format atar Windows işletim sistemine geçer. Ayrıca XP kullanmanın başka sebepleri olabilir, en basitinden seviyor olabilir ki gayet yeterli bir neden. Güvenlik müvenlik sorunlarını da tamamen bahane ediyorlar. Allah aşkına kaç kere kredi kartı bilginizi çaldırdınız? Böyle işleriniz varsa telefonunuzu vs. kullanın, sorumluluk kabul etmiyorum ve önermiyorum ayrı dava.

Benim Driver'lerin hepsi yüklendi. Driver Booster veya slimdrivers ile deneyin.
Bu programlar hiç bilmeyen insanlar için faydalı ve pratik olabilse de yanlış sürücüler kurabiliyor. Sizde sorun olmamış olabilir ama sorun yaşayanlar çok var. O yüzden elle kurmak en sağlıklısıdır. Belki son çözüm olarak kullanılabilir.

Linux konusunda dediklerinize katılmıyorum, tek satır kod yazmadan kullanabilirsiniz.
Komut satırı kullanılmasının sebebi bazı kullanıcıların daha çok sevmesi .

Windows XP arkaplanı HD olarak atabilir misiniz?

Linux konusunda dediklerinize katılmıyorum, tek satır kod yazmadan kullanabilirsiniz.
Komut satırı kullanılmasının sebebi bazı kullanıcıların daha çok sevmesi .
Meseleyi anlamıyorsunuz. Windows'un çok tutulma sebeplerinden en büyüğü her kesimden insana hitap edebilmesidir. Mecburen kod yazılması gereken şeyler olabiliyor. Tek sorun kod da değil .exe dosyaları varsayılan olarak desteklenmiyor. İnsanlar wine felan uğraşmak istemiyor, anlayın artık. Herkes bilgisayar başında oturup araştırma yapmaz, kullanamıyorsa bırakır geçer.

Windows”tan çok tutulma s3bebi Windows’un piyasayı daha önceden domine etmesi ve anlaşmalar yapabilecek güce sahip olması.
O kadar kötü bir bilgisayarda en fazla CS 1.6 oynanır onun da desteği var .
Spotify desteği zaten var.
Libreoffice idare eder, kendim kullanıyordum.

Windows XP indirip kullanasım geldi, hocam ne yaptınız?

Ben netbooka kurdum
Windows XP arkaplanı HD olarak atabilir misiniz?

Buyurun

Office 2007 2010 falanda destekliyor ben 2010 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ay yüzeyi.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 91
  • Ayçiçeği.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 134
  • Azur mavisi.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 278
  • Barış.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 99
  • Dalgalanma.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 118
  • Dost.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 150
  • Güç.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 101
  • Kızıl çölde ay.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 120
  • Kristal.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 112
  • Lale.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 186
  • Pembe çiçek.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 96
  • Pencere.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 155
  • Rüzgar.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 109
  • Sonbahar.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 138
  • Stonehenge.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 105
  • Takip.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 110
  • Uzay girdabı.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 136
  • Windows XP.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 112
  • Yükselen ay.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 143
Maxthon tarayıcı da kullanılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…