furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Sorunum başlıktaki gibi, temalardan seçsem dahi olmuyor bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım.
Sorunum başlıktaki gibi, temalardan seçsem dahi olmuyor bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım.
Çözüm furyzstko 12 Nisan 2025 Sakuya Izayoi dedi: Sistem dosyalarını değiştirdiniz mi? Sistem internete bağlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam gerek kalmadı çözümü; hizmetler kısmından Windows temayı etkinleştiriyoruz ve MSConfig'i normal başlatmaya ayarlıyoruz.
Sakuya Izayoi dedi: Sistem dosyalarını değiştirdiniz mi? Sistem internete bağlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam gerek kalmadı çözümü; hizmetler kısmından Windows temayı etkinleştiriyoruz ve MSConfig'i normal başlatmaya ayarlıyoruz.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Nisan 2025 #2 Sistem dosyalarını değiştirdiniz mi? Sistem internete bağlı mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Sistem dosyalarını değiştirdiniz mi? Sistem internete bağlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam gerek kalmadı çözümü; hizmetler kısmından Windows temayı etkinleştiriyoruz ve MSConfig'i normal başlatmaya ayarlıyoruz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sakuya Izayoi dedi: Sistem dosyalarını değiştirdiniz mi? Sistem internete bağlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam gerek kalmadı çözümü; hizmetler kısmından Windows temayı etkinleştiriyoruz ve MSConfig'i normal başlatmaya ayarlıyoruz.