Çözüldü Windows XP için Steam kurulum dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DerelictAccount

Centipat
Merhaba ben Half Life 1 oynarken Windows 10'da sıkıntı yaşıyorum. (Her adım harita yükleniyor yaptığı için yanıt vermiyor bahanesiyle kapanıyor.) Bunu Windows XP kurulu bir bilgisayarda oynamaya çalıştım ama ben bunu Windows XP kurulu olan bir bilgisayarda açmaya çalışırken Steam gerekli diye hata veriyor. Acaba Windows XP için Steam kurulum dosyası var mı?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çalışmadı ağ bağlantı hatası verdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu deneyin, olmadı artık 3.parti Half-Life indirirsiniz ama link paylaşması yasak.

Bunu deneyin, olmadı artık 3.parti Half-Life indirirsiniz ama link paylaşması yasak.

Yok onu denemiştim sadece Half Life durmadan yükleniyor yaptığı için Windows sistemi kapatıyor oyunu. O yüzden Windows XP için Steam arıyorum. İmkanım olsa Windows 7 olan bilgisayardan oynamıştım. Yardımınız için teşekkürler.

Yok onu denemiştim sadece Half-Life durmadan yükleniyor yaptığı için Windows sistemi kapatıyor oyunu. O yüzden Windows XP için Steam arıyorum. İmkanım olsa Windows 7 olan bilgisayardan oynamıştım. Yardımınız için teşekkürler.

Steam claud varsa kapatın oyun için.

Onun dışında desteği kesti maalesef, crack kullanmalısınız çok istiyorsanız.

Yok onu denemiştim sadece Half-Life durmadan yükleniyor yaptığı için Windows sistemi kapatıyor oyunu. O yüzden Windows XP için Steam arıyorum. İmkanım olsa Windows 7 olan bilgisayardan oynamıştım. Yardımınız için teşekkürler.

:(

Steam claud varsa kapatın oyun için.

Onun dışında desteği kesti maalesef, crack kullanmalısınız çok istiyorsanız.

:(
Sıkıntıyı buldum. Steam, internete faks modem üzerinden bağlanmaya çalışıyormuş. Ama telefon hattı olmadığı için hata verip duruyor. Faks modemi devre dışı bıraktım şuan ethernet üzerinden iyi çalışıyor. Yardımınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı