Windows XP SP3 Kurulumu %55'te Takılıyor

lordoski

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2014
Mesajlar
78
Öncelikle herkese iyi sosyaller :) Arkadaşlar ben sp2 olan sitemimi sp3 e yükseltmek için windows updateden 300mblık bi dosya indirdim onu yüklerken sona doğru hata veriyor. Hata Bileşenlerinizin diğer bileşenlerle uygun olmadığı gibi bişey. Tamama tıklıyorum sonra sp3 yüklenemedi geri yükleme yapılıyor deyip gene sp3 siliniyor. Ne yapabilirim sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
 
Windows 8.1.1 yükle. Eğer istemiyorsan internetten windows xp sp3 iso dosyası olarak indir ve temiz bir format at.
 
Sistemim cidden kötü. 512MB ram 128MB ekran kartı. Ben buna 8.1 kursam sistem çöker. :) Bana atabilir misiniz özelden veya buradan format için? XP SP3 format atacağım USB bellekten en son çare.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle deme dostum. :) Sistemin 8.1'i çalıştırabilecek güçte. Eğer 32 Bit kurarsan çok fazla sorun yaşamazsın. Gerçi bu haliyle bile Chormium tabanlı tarayıcılarda 2 3 sekme açıkken hemen kasmaya başlar ve gayet olağandır 512MB ram ile. Aynı sorunu 8.1.1'de yaşarsın. Ama en azından en güncel sürücülerle. :)

Bu arada ben OB kart ile 8.1 kullandım. Grafiklerde hiç kasma yoktu. ;)
Birde XP'yi USB'den boot edemezsin. Mavi DOS kurulum ekranında çakılır kalırsın. Ben çok yaşadım. :)
 
SypeR Windows 8.1 minimum 1GB ram diyor? Sen biliyorsan eğer yeni bir konu açmadan bana yardım edebilir misin? Şimdi ben USB ile 8.1 kuracağım. Ondan sonrada net olmadığı için bir program bulup onunla sürücüleri otomatik olarak yükleyecek. Yardımcı olursan sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1GB ramli cihaza x64 8.1 kurdum. Çatır çatır çalıştı açıkçası.

Neyse eğer sistemde harici bir ses kartı takılı değilse geri kalan tüm sürücüleri otomatik olarak Windows kuracaktır. İşte webcam vs. varsa onları elle Vista sürücülerini bulursan Aygıt Yöneticisi üstünden yükleyebilirsin. Eğer baktın ses sürücüsünü vs. kuramadı o zaman DRP (Driver Pack Solution) ile şansını dene. Yalnız sürücüleri kurarken yanındaki virüslü çöp uygulamaları kurmasın, dikkat et. :)
 
1GB ramli cihaza x64 8.1 kurdum. Çatır çatır çalıştı açıkçası.

Neyse eğer sistemde harici bir ses kartı takılı değilse geri kalan tüm sürücüleri otomatik olarak Windows kuracaktır. İşte webcam vs. varsa onları elle Vista sürücülerini bulursan Aygıt Yöneticisi üstünden yükleyebilirsin. Eğer baktın ses sürücüsünü vs. kuramadı o zaman DRP (Driver Pack Solution) ile şansını dene. Yalnız sürücüleri kurarken yanındaki virüslü çöp uygulamaları kurmasın, dikkat et. :)
Yok harici ses kartı da bana Windows 8.1 32 bit bulabilir misin? Kusura bakma uğraştırıyorum da birde USB ile Windows 8.1 kurmak için bir yönergeleri anlatır mısın? Ayrıca internet yokken Windows nasıl bulacak sürücüleri? Sonuçta ethernet kartının driverini bulamıyacak. Yani internet olmayacak. Otomatik olarak yükleyen bir program var mı bunları internet olmadan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'in son sürümü 8.1 Update 1 indirilmeye hazır.
  • İnen dosyayı RAR'dan çıkartın, içinde ISO dosyasını bulacaksınız.
  • 32 Bit sürümü tavsiye etmediğimizden dolayı paylaşmıyoruz. İndirmek istyorsanız ISO dosaysını adını aratıp kendiniz bulabilirsiniz: tr_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048372.iso
  • "Dosya indirme limiti aşıldı. Dosyanın indirilmesi yasaklandı." hatası alıyorsanız ISO dosyasını Google'da aratıp Torrent ile indirmeniz gerekmekte.
  • "Dosya indirme limiti aşıldı. Dosyayı ancak Yandex.Disk'e kaydedebilirsiniz." hatası alıyorsanız kendi Yandex Disk hesabınıza kaydederseniz indirebilirsiniz.
Download :

Kod:
Yandex Disk: http://yadi.sk/d/wH8s5JjJNuY65

Microsoft OneDrive: https://onedrive.live.com/redir?resid=F12C73626386E7B3!3417&authkey=!ABgLYI_Hv30SLI4&ithint=folder%2c

(Çıkarmak için Winrar 5.00 şarttır, eski sürümler çıkaramaz.)

Windows 8.1 Update 1 x86 Türkçe
Dosya Adı:
tr_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048372.iso
Dil: Türkçe
SHA1: DD99F3E4E72C4DAD258CE5EE130A08AE9DB94D84


Windows 8.1 Update 1 x64 Türkçe
Dosya Adı:
tr_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048420.iso
Dil: Turkish
SHA1: 7A49537D63DAA467CDD097B244BEF74AA0BFDBA7


İnen dosyanın bütünlüğünü doğrulamak için: (bkz. Hash Nedir? | Technopat Sosyal )

Kendi Yandex Disk hesabınızı açıp dosyayı bu hesaba ekledikten sonra daha hızlı indirebilirsiniz.

Satın almak için: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye

SHA-1 ve MD5, dosyaların dijital parmak izi gibidir ve değiştirilemez. Bu bağlamda dosyaları indirdikten sonra Hashtab gibi bir programla kontrol ederek indirdiğinin dosyanın orijinal Microsoft dosyası olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Hash değeri, yani MD5 veya SHA-1 imzası uyuyorsa dosyayı ha Microsoft'tan indirmişsiniz gibi düşünebilirsiniz. Bu demektir dosyayı düzgün indirmişsiniz ve elinizde %100 orijinal bir Microsoft ISO dosyası var.


Bağlantılar lisanslı Windows 8 sahipleri için konulmuştur. Ürün anahtarları ana konudan kaldırılmıştır. Dileyen ikinci mesaja bakabilir.
  • Kurulum Rehberleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Windows 8 internetsiz olarak sürücüleri kuruyor. İnternete bağlandıktan sonra eğer daha günceli varsa onu indirip kurur. Tabi bu güncelini kurma işlemi sadece Windows Update açıksa olur.


Sorun yaşarsanız bildirin lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı