Wındows Xp'nin Hangi Serisini Yüklemeliyim

hayalperest7019

Hectopat
Yer
Tokat
Daha fazla  
Meslek
Pc bası
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü. Ben Widows Xp denemek istiyorum. Foruma baktım ama indirme bağlantılarını göremedim ya da gözümden kaçtı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemime uygun Xp kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep ne manasında? Böyle bir tavsiye ya da yönlendirme bulamazsın, hele de o imzandaki parçalar için asla.

Windows XP eskide kalmış, günceliğini kaybetmiş ve performansı düşmüştür. Windows 8.1 kullanmaya devan edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemek istiyorsanız sanal sisteme kurup deneyebilirsiniz. Fakat çok çok eski bir sistemi kullanmak saçma olur. Sıkıntı yaşarsınız.
Maksatım denemek istiyorum. Fakat link bulamadım indirmek için. Yardımcı olursanız sevinirim?

Merhaba,

Windows XP artik cok gerilerde kaldi ama illaki deneyecegim diyorsaniz bence ilk once anakart ureticisinin websitesine driver destegi icin bakmaniz lazim. Su an bircok anakart marka modeli windows XP`ye destek vermiyorlar, destek vermedikleri gibi Windows XP ile uyumsuz donanim kullaniyorlar. Uzun lafin kisasi, anakart ureticisinin sayfasinda driver yok ise hic bulasmayin; ya kurulum sirasinda takilip kalacaksiniz yada driver yukleyemiyeceksiniz ve uyumsuz driverlar yuzunden bircok hata ile karsilasacaksiniz.

Kolay gelsin,

Not: Windows XP kullanmak isteyen arkadaslar yada kullanmak zorunda kalanlar anakart satin alirken windows xp destegini oncesinden kontrol etmeliler, sistem satin alanlar ise ISV standartlarini desteklediginden emin olmalilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…