Windows yüklemede sürücü gözükmüyor

Hıdırali

Decapat
Katılım
23 Temmuz 2021
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayardaki her şey silindi ( Windows'un kendisi de dahil ) ve şu an açılmıyor. USB'ye Windows yükledim ama HDD gözükmüyor. Daha önce 3 kere format attım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.

IMG_20210918_193426.jpg

IMG_20210918_193939.jpg

IMG_20210918_193925.jpg

Boot ekranında HDD gözüküyor yani HDD'te bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sürücü yükle kısmında da boot ( X: ) olarak gözüküyor.
(Windows 7 yüklüyorum)
 
Son düzenleme:
Burdan sonra List Disk yazın. Diskte bir problem yoksa disk 0 olarak gözükecektir. Select Disk 0 deyin. Ardından disk 0 seçilmiş olacak. Clean deyin. İşlem bitince Exit deyip CMD ekranını kapayın. Bu şekilde diskin dosya formatı dahil herşey silinecek. Daha sonra bilgisayarı kapayıp tekrardan USB bellekten başlatın.
 
Buradan sonra List Disk yazın. Diskte bir problem yoksa disk 0 olarak gözükecektir. Select Disk 0 deyin. Ardından disk 0 seçilmiş olacak. Clean deyin. İşlem bitince Exit deyip CMD ekranını kapayın. Bu şekilde diskin dosya formatı dahil her şey silinecek. Daha sonra bilgisayarı kapayıp tekrar USB bellekten başlatın.

USB'deki windows silindi kuzenime gidip tekrar yüklemem lazım.
 
Tamamdır USB belleği tekrar hazırladığınızda haber verirsiniz. Konuyu takip ediyorum.
İlgilendiğin için teşekkürler.
Tamamdır USB belleği tekrar hazırladığınızda haber verirsiniz. Konuyu takip ediyorum.
Windowsu usb ye yükledim. Çalıştırdım tekrar ama list disk'te hdd gözükmüyor disk 0 var ama o usb , hdd değil. O yüzden geçen sefer usb deki windows silindi.
 
Son düzenleme:
Şuan ne durumda cihaz Windows yüklemeyi başarabildiniz mi?
Hdd de gözle görülür bir sorun var mı diye bakmak için kasayı açtım. Hdd yi söktüm inceledim sonra geri takarken bir kablonun çıktığını farkettim. Sonra cihazı çalıştırdım ve açıldı. Yani kasa durduğu yerde nasıl kablosu çıkıyor anlamıyorum. 12. sınıfım zaten bütün ders notları testler falan gidecek diye moralim bozulmuştu. Neyse kısaca formata gerek kalmadı. Yardımcı olduğun için teşekkürler :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı