Çözüldü Windows yüklü HDD nasıl veri diski olarak kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sekolargg

Hectopat
Eski PC'den kalan bir HDD'im var Windows 7 yüklü. Ana PC'de Windows 11 var. Taksam verileri görebilir miyim? Veya açıklama yapabilecek biri var mı?

Çözüm
Takarsan verileri de görürsün, formatlayabilir ya da eski bilgilerine erişme şansın da olabilir. Sadece sistemini açarken başlangıç diski olarak bazen HDD görmesi gibi bir sorun olabilir. Sata kablosuyla PC çalışıyorken HDD bağlamak fazla sakıncalı değil. Sistemin hazır açıkken bağla, dilediğini yedekle ve sonra formatlayıp istediğin şekilde bilgisayarında değerlendir. Ben de eskiden kalma tüm HDD'leri yas ana karta bağlayarak ya da USB Case alarak değerlendiriyorum.
Takarsan verileri de görürsün, formatlayabilir ya da eski bilgilerine erişme şansın da olabilir. Sadece sistemini açarken başlangıç diski olarak bazen HDD görmesi gibi bir sorun olabilir. Sata kablosuyla PC çalışıyorken HDD bağlamak fazla sakıncalı değil. Sistemin hazır açıkken bağla, dilediğini yedekle ve sonra formatlayıp istediğin şekilde bilgisayarında değerlendir. Ben de eskiden kalma tüm HDD'leri yas ana karta bağlayarak ya da USB Case alarak değerlendiriyorum.

Çözüm

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…