WindowsApp İçindeki Klasörleri Açamıyorum

MasterCayci

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar. Foruma Yeni Katıldım. Bir Gün Önce Xbox Game Pass Aldm. Xbox 360 controllerım Bozulduğu için bir gamepad aldım. gamepass gamepadi tanımadığı için x360ce uygulamasını kullandım. herşey güzel giderken windows app klasörü içindeki oyunu seçeiyorum. tıkladığımda izniniz yoktur gibi bir mesaj alıyorum. herşeyi denedim cmd,.reg,bütün adminstrator yetkileri ama windows app in içindek Minecraft Dungeon Dosyalarındaki Dungeon.exe yi çalıştıramıyorum. bu sebebten oyunu konsolla oynayamıyorum. WindowsApp Klasörüne Erişim Sağladım Ama İçindeki Dosyaların İçeriğine Hiçbirşey Yapamıyorum. Lütfen Yardım Edin.

Size başka bir çözüm yolu önereyim. XOutput indirin, oradan tuşlara atama gerçekleştirin. Sağ altta Start butonu var. Ona bastığınız andan itibaren kontrolcünüz Xbox 360 kontrolcüsü gibi görünecektir. Yani bilgisayardaki istediğiniz oyunları bu şekilde oynayabilirsiniz. Tek eksi yanı, programın sürekli açık kalması gerek kontrolcüyü kullanmak için.

Size başka bir çözüm yolu önereyim. XOutput indirin, oradan tuşlara atama gerçekleştirin. Sağ altta Start butonu var. Ona bastığınız andan itibaren kontrolcünüz Xbox 360 kontrolcüsü gibi görünecektir. Yani bilgisayardaki istediğiniz oyunları bu şekilde oynayabilirsiniz. Tek eksi yanı, programın sürekli açık kalması gerek kontrolcüyü kullanmak için.

İndirme Linki Var MI?

Tarayıcı geçmişimden buldum. Buradan indirdim de virüs taraması falan yapmadım ben. Sıkıntı yok gibi görünüyor. 2 haftadır kullanıyorum.

Teşekkürler. Sizin sayenizde konsolla oynayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı