Ataberkk Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Merhaba, yeni PC topladım. Arkadaşım bana 2. bir SSD verdi 500 GB'lık, ama içindeki Windows'u silmeyi unutmuş. Bu dosyaları nasıl silerim? Bu arada araştırdım, içinde Windows yüklüydü. Ama bunu biçimlendirdim; gözükmüyor ama bunlar silinmiyor.
Merhaba, yeni PC topladım. Arkadaşım bana 2. bir SSD verdi 500 GB'lık, ama içindeki Windows'u silmeyi unutmuş. Bu dosyaları nasıl silerim? Bu arada araştırdım, içinde Windows yüklüydü. Ama bunu biçimlendirdim; gözükmüyor ama bunlar silinmiyor.
Çözüm Bayram Reis 21 Ağustos 2024 Ataberkk dedi: Kalkmıyor. Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Tamam. Aşağıdaki programı indirip diski silebilir ve biçimlendirebilirsiniz. Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Genişletmek için tıkla... Direkt CMD ile technopat kendi rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ataberkk dedi: Kalkmıyor. Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Tamam. Aşağıdaki programı indirip diski silebilir ve biçimlendirebilirsiniz. Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Genişletmek için tıkla... Direkt CMD ile technopat kendi rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Ataberkk Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #31 Video'yu izledim sadece oradan yaptım. Artı 0 Eksi