Serkan Doğan Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 856 Makaleler 66 Yer İstanbul 11 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. WindowsApps klasörünün yetkisini aldım fakat içerisine dosya atamıyorum. Bunun iznini nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Merhaba arkadaşlar. WindowsApps klasörünün yetkisini aldım fakat içerisine dosya atamıyorum. Bunun iznini nasıl alabilirim?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 11 Temmuz 2019 #2 Dosyayı atarken ne uyarısı alıyorsun? Yazma iznini alman gerekebilir.
Serkan Doğan Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 856 Makaleler 66 Yer İstanbul 11 Temmuz 2019 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: Dosyayı atarken ne uyarısı alıyorsun? Yazma iznini alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır baya kurcalayarak buldum. Değiştirme izni falan verdim oldu. Konu kilitlenebilir.
Erdem Çolakoğlu dedi: Dosyayı atarken ne uyarısı alıyorsun? Yazma iznini alman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır baya kurcalayarak buldum. Değiştirme izni falan verdim oldu. Konu kilitlenebilir.
BgeS Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #4 Serkan Doğan dedi: Tamamdır bayağı kurcalayarak buldum. Değiştirme izni falan verdim oldu. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün aynısı bende de var.
Serkan Doğan dedi: Tamamdır bayağı kurcalayarak buldum. Değiştirme izni falan verdim oldu. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün aynısı bende de var.