Çözüldü WindowsApps klasörüne dosya kopyalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Red Baron

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar;

Xbox Beta'dan Cities Skylines indirdim ve oyuna yeni map eklemek istiyorum. Fakat oyunun kurulu olduğu dizine dosya kopyalayamıyorum ve erişim izni hatası alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Merhaba. Windows Store üzerinden indirilen uygulama ve oyunlara erişim bile sıkıntı ve değişiklik yapılmıyor. Dosyanın sahipliğini alabilirseniz bir ihtimal fakat sanmıyorum. Tavsiyem dosyalarla oynamayın. Değişiklik yaptığınızda oyun çalışmayabilir ve tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.

Merhaba. Windows Store üzerinden indirilen uygulama ve oyunlara erişim bile sıkıntı ve değişiklik yapılmıyor. Dosyanın sahipliğini alabilirseniz bir ihtimal fakat sanmıyorum. Tavsiyem dosyalarla oynamayın. Değişiklik yaptığınızda oyun çalışmayabilir ve tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz.

Çözüm

Cevap için teşekkürler, şu an tekrar indirmeyi göze alamıyorum. En iyisi hiç ellememek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…