WindowsApps klasörünün sahipliği nasıl alınır?

Makaleler
6
Daha fazla  
WSA ile ilgili bir şey yapacağım ama maalesef dosya atamıyorum içeri, erişim engellendi diyor. Admin hesabı bile açtım. Güvenli modda da denedim ama System izni istiyor.

1636297616174.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna da bir bakar mısınız?

Bu da bir işe yaramıyıcak Windows dosyalar üzerinde bir işlem yapılmasına izin vermiyor.

Bu da bir işe yaramıyıcak Windows dosyalar üzerinde bir işlem yapılmasına izin vermiyor.
Oluyor işte.

Oluyor işte.

Görüntülemesi normal anlamamakta ısrar ediyorsunuz dosya üzerinde bir işlem yapamazsınız.

Everyone yapmaya çalıştım. O bile izin vermiyor.
Video da olmazsa bunu deneyin bu da olmazsa bilemiyorum
Etiketlediğiniz konuda dosyayı buldum sildim gibi bir cümle göremiyorum
Klasörün kendisi bile silinebilir yapılamaz diye bir şey yok.
Ayrıca 100gblık dosyayı silmiş ki dosyayı buldum ama silinmiyor yazardı değil mi ?

Video da olmazsa bunu deneyin bu da olmazsa bilemiyorum.

Klasörün kendisi bile silinebilir yapılamaz diye bir şey yok.
Ayrıca 100GB'lık dosyayı silmiş ki dosyayı buldum ama silinmiyor yazardı değil mi?

Attığınz konuda oyun tamamen indirilmemiş koruma kapsamı dışında sıradan bir dosya olduğu için silinebilmiş. Halihazırda tam yüklemesi yapılmış çalışan bir uygulamanın dosyaları üzerinde oynama yapmanıza Windows korsan koruması için izin vermez.

Dostum bende denedim olmuyor Live cd üzerinden o klasörün içini değişmek istedim tpm kaynaklı herhalde güvenliği ne yaptıysam bende beceremedim hemde windows live cd değil bak linux tabanlı denedim olmadı nasıl bir erişim durumu var anlamış değilim silebiliyorum ama ekleyemiyorum :D

Kardeşim giriyorsun Windowsapps dosyasına büyük ihtimalle izin vermeyecek o yüzden
bu sitede aşşağı inip regedit dosyası var add take ownership to context menu.reg yazan onu indir sonra çalıştır daha sonra windowsapps klasörüne sağ tık yapıp take ownership de cmd açılacak o bitince içine gir bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı