Quadron Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Yardımcı olursanız sevinirim. Birkaç kere tekrar denedim ama yine hata verdi. Dosya Ekleri 123456789.PNG 78,8 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
karagumruk1926 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Bendede bazen oluyor bilgisayarı yeniden başlat. Yada modemi kapa aç. Sonra tekrar güncellemeye çalış. Olmadı bir uzmana başvur. Artı 0 Eksi
Bendede bazen oluyor bilgisayarı yeniden başlat. Yada modemi kapa aç. Sonra tekrar güncellemeye çalış. Olmadı bir uzmana başvur.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Hizmetlerden Windows Update'yi kapatmış olabilir misiniz? Bende de aynı sorun vardı. Update hizmetini açınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Hizmetlerden Windows Update'yi kapatmış olabilir misiniz? Bende de aynı sorun vardı. Update hizmetini açınca düzeldi.
KS KS Quadron Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 yuceXx52 dedi: Hizmetlerden Windows Update'yi kapatmış olabilir misiniz? Bende de aynı sorun vardı. Update hizmetini açınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmına nereden bakılıyor ? Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: Hizmetlerden Windows Update'yi kapatmış olabilir misiniz? Bende de aynı sorun vardı. Update hizmetini açınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hizmetler kısmına nereden bakılıyor ?
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 Quadron dedi: Hizmetler kısmına nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Başlata hizmetler yazıp öğrenebilirsiniz Artı 0 Eksi
Quadron dedi: Hizmetler kısmına nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Başlata hizmetler yazıp öğrenebilirsiniz
KS KS Quadron Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #6 Uzun süre baktım ama bulamadım windows update'yi, nasıl bulucam ve tekrar açıcam acaba ? Dosya Ekleri 122222.PNG 139,2 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #7 Quadron dedi: Uzun süre baktım ama bulamadım Windows Update'yi, nasıl bulacağım ve tekrar açacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hizmetin üstüne tıklayıp 'W' harfine basın sıralanır ve Windows Update'yi bulun manuel olarak bırakmanızı tavsiye ederim arkada çalışmasına gerek yok. Siz güncellemeleri denetlediğinizde kendisi açılır zaten Artı 0 Eksi
Quadron dedi: Uzun süre baktım ama bulamadım Windows Update'yi, nasıl bulacağım ve tekrar açacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hizmetin üstüne tıklayıp 'W' harfine basın sıralanır ve Windows Update'yi bulun manuel olarak bırakmanızı tavsiye ederim arkada çalışmasına gerek yok. Siz güncellemeleri denetlediğinizde kendisi açılır zaten