WindowsPhone 8-8.1 telefonlarda Ram

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar en yakın zamanda windows phone işletim sistemli l930 almak istiyorum fakat bazı sorularım var.

İlk sorum 512mb ram bile olsa kasmayacağı yazılmış internette. Buna inanmak isterim fakat uzun süre android telefon kullandığım için inanamıyorum. Beni ve diğer meraklı arkadaşlarımızı aydınlatırsanız sevinirim.

İkinci sorum :windows phone larda kalan ram miktarını görebilirmiyiz görebiliyorsak nasıl yada uygulamaların kaç mb ram yediğini.

Üçüncü sorum: windows phone kullanan arkadaşların tavsiyelerini ipuçlarını almak istiyorum hem bana hem diğer arkadaşlara yardım etmiş oluruz.

Dördüncü sorum: mağaza da yeterli uygulama yok diyen arkadaşlar yanılıyorlarmı yoksa gerçekten haklılarmı daha yeni 300.000 uygulama sayısına ulaştığını duydum. Hani androidde 1.000.000 varda bunların ne kadarı ilgi çekici yada ne kadarı işinize yarıyor.

Lütfen bizimle bilgilerinizi paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten alacağın telefon olan lumia 930'da 2 gb ram var yani ister inan ister inanma,o telefon kasmaz meraklanma.( Kafiyeli oldu :) )
Mağaza olarak'da genel olarak ihtiyacın olan çoğu uygulama-oyun'u bulabilirsin,istersen internette resmi sayfasından'da bakabilirsin.

Telefonumda 30 adet oyun var ve baya da uygulama program telefonum hiç kasmıyor ara sıra takılıyor ama o da olucak telefonum Nokia Lumia 620 unlock ederek birkaç oyun yükledim hiç takılmadan Modern Combat 4 oynuyorum hiç takılmadan Real Racing 2 oynuyorum yani Windows Phone'da ram sıkıntısı yok ben 512 mb ram ile bunları yapdım sen neler yaparsın.

1- 512mb ramde olsa kasmaz modern combat4 gibi oyunları oynarsın takılmadan, android ile uzaktan yakından alakası yok.
2- Kalan ram miktarını veya uygulamaların kaç mb ram yediğini göremezsin.
3- Windows Phone al kafan rahat etsin diyorum ben kullandıkça androidin nasıl bi çöplük olduğunu anlayacaksın;)
4- Android mağazasında 1 milyon uygulama varsa zaten bunun yarısı çöp, windows phone mağazasında 300.000 uygulama varsa hepsi işine yarar, uygulama eksikliğine gelecek olursak wp platformuna uygulamalar sadece daha geç çıkıyor hepsi bu, şu ana kadar uygulama konusunda sıkıntı çekmedim, sadece oyunlar biraz az o kadar.

Arkadaşlar kusura bakmayın cezalı olduğım için mesaj yazamadım ama mesajlarınızı için teşekkür ederim başka ipuç ları da paylaşırsanız sevinirim

512 mblık ram yeterli mi evet hiç kasma yaşamazsın takır takır kullanırsın ancak mağaza çok iyi durumda değil şu anda ve ilgi çekici bazı uygulamalar değil de oyunlar 1gb ram istiyor o yüzden bir tek başın ağrıya bilir o yüzden ben 512 önermiyorum. Mağazaya gelecek olursak yeterli olan herşey var ama bir uygulama ilk çıktığında bize biraz geç geliyor hatta bazısı hiç gelmiyor ne yazık k i böyle sıkıntılarımız var ancak telefon olarak nokia lumialar wp'lar piyasada ki en iyi cihazlar bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı