Hocam şahsen ben de düzeltilecek buglar, yapılacak performans optimizasyonlarından dolayı geçeceğim. Beklemekteyim. UI'da güzel.Bazı arkadaşlara gelmiş bana gelmedi ne zaman çıkacak sürüm indirmek istemiyorum, güncellemek istiyorum.
Geldi, geldi. Leş gibi bir güncelleme geldi. Yüklemeyen arkadaşlar, sakın yüklemeyin.
24H2 sorunları diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz. Şahsi bilgisayarımda başıma gelenler, VPN i patlattı, ses kartı driverlarımı patlattı, hiçbir işlem yapılmadığı sırada bile fan açmalar, performans yavaşlığı vs.Ne sorunu var.
24H2 sorunları diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz. Şahsi bilgisayarımda başıma gelenler, VPN'i patlattı, ses kartı driverlarımı patlattı, hiçbir işlem yapılmadığı sırada bile fan açmalar, performans yavaşlığı vs.
24H2 sorunları diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz. Şahsi bilgisayarımda başıma gelenler, VPN'i patlattı, ses kartı driverlarımı patlattı, hiçbir işlem yapılmadığı sırada bile fan açmalar, performans yavaşlığı vs.
indirebilirsin dostum. bir kaç gündür normal seyirde. ama anlamadığım sonrasında yama vs. de yayınlanmadı.Geçmiş olsun hocam düzelince söylersiniz bende indiririm.
Hocam düzeldi diyorlar yüklemeli miyim Windows Update'me gelmedi kendim manuel olarak yüklemeli miyim?
İndirebilirsin dostum. Birkaç gündür normal seyirde. Ama anlamadığım sonrasında yama vs. de yayınlanmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.