Windows 11 kullanıyorum fakat ayarlar falan açılmıyor. Windows'u dosyaları kaybetmeden silip yükleyebilir miyim tekrar? Elimde USB, ISO var.
Windows 11 kullanıyorum fakat ayarlar falan açılmıyor. Windows'u dosyaları kaybetmeden silip yükleyebilir miyim tekrar? Elimde USB, ISO var.
Windows ayarları -> kurtarma kısmında olması lazım. Sıfırlama basın ve bunu seçin.
Eki Görüntüle 1202077
Siz deyince denedim ve girdi. Fakat normal mod`da girmiyor nedense.Güvenli moddadamı ayarlara giremiyorsunuz?
Eski dosyalar durur fakat uğraşmak istemiyorum aktarma ileFormat ekranında diski biçimlendirmeden direk ilerleyin. Eski dosyalar "windows.old" klasöründe olacak.
Dosyalarım programlarım kalır değil`mi ve ne kadar sürer tahmini ?Windows Ayarları -> Kurtarma kısmında olması lazım. Sıfırlama basın ve bunu seçin.
Eki Görüntüle 1202077
Windows Ayarları -> Kurtarma kısmında olması lazım. Sıfırlama basın ve bunu seçin.
Eki Görüntüle 1202077
Siz deyince denedim ve girdi. Fakat normal Mod'da girmiyor nedense.
Eski dosyalar durur fakat uğraşmak istemiyorum aktarma ile.
Güvenli modda dosyalarımı koru seçeneği ile sıfırlarsam ne olur tam olarak ?Güvenli modda açılıyorsa ayarlara girin alt tarafta kurtarma sekmesi var ona girin ve buna basın.
Eki Görüntüle 1202084
Bilgisayarınız düzelmez ise formattan başka çare yok demektir.
Normal modda nasıl oluyorsa. Ayarlar ve Windows sıfırlanır, yeniden yüklenir.Güvenli modda dosyalarımı koru seçeneği ile sıfırlarsam ne olur tam olarak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.