Windows'u etkinleştir her yerde gözüküyor

jigsqww

Hectopat
Daha fazla  
Windows'u etkinlestir buga giriyor. İnşallah bu soruna yönelik "o zaman etkinleştir" tarzı dahi fikirlerde bulunmazsınız cünkü cok büyük bir sorun haline geldi bu benim icin. Görseli de var su sekil.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-22 at 9.59.34 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-22 at 9.59.34 PM.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 78
Böyle demişsin hocam ama bunun tek çıkış yolu 10 20TL'lik keyler almak, CMD ile silenler var ama ben tavsiye etmiyorum.

Hocam bu bugün bir çözümü yok mu tek bende mi var 10 20 TL dediginiz ucuz keyler bana hiç güven vermiyor güvenli bildiginiz pahalı da olsa keyler varsa bizimle paylasır mısınız?

Hocam bu bugün bir çözümü yok mu tek bende mi var 10 20 TL dediginiz ucuz keyler bana hiç güven vermiyor güvenli bildiginiz pahalı da olsa keyler varsa bizimle paylasır mısınız?

Bende 10TL'lik key kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor, key olarak veriyorlar zaten virüs bulaşacak hali yok ya.

Bende 10TL'lik key kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor, key olarak veriyorlar zaten virüs bulaşacak hali yok ya.

Kendi serverları varmıs oraya baglıyormuıslar muhabbetleri vardi ben onları duydum aldıgınız keyleri nereden aldıgınızı paylasır mısınız lutfen bende alacağım muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı