Windows'u Etkinleştirmek Ne Gibi Avantaj Sağlar?

e7ツ

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben Microsoft'un sitesinden Windows 10 1803 ISO dosyasını Recep Abi'nin videolarını izleyerek Flash Bellek ile UEFI kurulumu yaptım. Şuan lisans girmedim ama Windows Update'den güncellemeleri alıyorum. 35-40TL'ye lisans alırsam ne gibi bir avantaj sağlar bana. Orijinal yapmanın sebebi Windows Update'den güncellemeleri almak değil mi? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Microsoft'un sitesinden Windows 10 1803 ISO dosyasını Recep Abi'nin videolarını izleyerek Flash Bellek ile UEFI kurulumu yaptım. Şuan lisans girmedim ama Windows Update'den güncellemeleri alıyorum. 35-40TL'ye lisans alırsam ne gibi bir avantaj sağlar bana. Orijinal yapmanın sebebi Windows Update'den güncellemeleri almak değil mi? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim?
Orjinal yapmaz isen, sağ tarafta gözüne soka soka ''DENEME SÜRÜMÜ'' yazar. Birçok Windows hizmetini devre dışı bırakır. Korsan lisans kullanır isen orjinal gözükmek için bazı önemli servisleri devre dışı bırakır. Orjinal kullanmak en iyisidir, Stabil ve Hızlı :)

Gittigidiyor ya da n11 de araştırın, 15tlye kadar düşmüş lisanslar. Yalnız 7/24 yazsada, anında gelecek sanmayın. Ben söyledim, ertesi iş günü içinde geldi.

O zaman 300-400 tl vericeksin ya da crackle kullanacaksın.
Orjinal yapmaz isen, sağ tarafta gözüne soka soka ''DENEME SÜRÜMÜ'' yazar. Birçok Windows hizmetini devre dışı bırakır. Korsan lisans kullanır isen orjinal gözükmek için bazı önemli servisleri devre dışı bırakır. Orjinal kullanmak en iyisidir, Stabil ve Hızlı :)
Tek kullanımlık kod, korsan koda göre çok daha iyidir.

Korsana Teşvik!
Kesinlikle key almanıza gerek yok. C'yi bir güzel temizleyip ISO dosyalarını microsoft'un sitesinden indirip kurulum yaptınız. KMS Activator ile aktive ettiniz. Haliyle arkaplanda onlarca kms çalışıyor. Sorun etmeyin. Kurtarmadan sıfırlamaya geliyoruz. C'mizi tekrardan bir güzel temizliyoruz fakat uygulanan key devamlı olarak kalıyor. Yeni orijinal işletim sisteminiz hayırlı olsun.
Dipnot: Yaklaşık 6 senedir bilgisayarlarımı böyle kullandım. Her türlü güncelleme alımı ve defender açık. Arkaplanda KMS'ye dair tek bir byte bile yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elinde orjinal lisansın yoksa crack gibi bir şey yapma onun yerine deneme süresi bitse de kullanmaya devam et performans açısından ürün anahtarını etkinleştirmen pek bir şey fark etmiyor.Sadece arkadaşın dediği gibi sürekli sağ altta bir filigran beliriyor ve kişileştirme yapamıyorsun eğer bu seni çok sıkarsa 20-30 lira civarında ürün anahtarları mevcut ama aldıktan sonra senin olur çok pahallı değil ama sana kalmış dediğim gibi çok da önemli değil ama kesinlikle crack yapmayın virüs bulaşır hatta ve hatta bilgisayarınız üzerinden mining yapılır bulaşmayın.

Kesinlikle key almanıza gerek yok. C'yi bir güzel temizleyip ISO dosyalarını microsoftun sitesinden indirip kurulum yaptınız. KMS Activator ile aktive ettiniz. Haliyle arkaplanda onlarca kms çalışıyor. Sorun etmeyin. Kurtarmadan sıfırlamaya geliyoruz. C'mizi tekrardan bir güzel temizliyoruz fakat uygulanan key devamlı olarak kalıyor. Yeni orijinal işletim sisteminiz hayırlı olsun.
Dipnot: Yaklaşık 6 senedir bilgisayarlarımı böyle kullandım. Her türlü güncelleme alımı ve defender açık. Arkaplanda KMS'ye dair tek bir byte bile yok.
Sen fark etmiyosun ama o arka planda senin bilmediğin başka şeyler yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı