Windows'u kurarken yanlış bölünen diskler nasıl düzeltilir?

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
Disk yöneticisine girdiğimde bununla karşılaştım. Çözüm önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• technopat.png
    technopat.png
    33 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yönetim programlarıdır. Google amca vasıtasıyla rahat bulabilirsin.

Teşekkürler aslında benim bilgisayar Windows 7 idi ama bootmgr hatası çıkınca bir de halledemeyince hazırda Windows 10 USB'si vardı hemen 5 dakikada USB'den Windows 10 yükledim saygılar.
Yani resimde gördüğünüz üzere 3 tane ayrılmış olan diskleri D diskiyle birleştirmek istiyorum ama disklerin üzerine sağ tık yaptığımda birimi küçült veya birimi genişlet seçenekleri çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-11-01 174222.png
    Ek Açıklama 2021-11-01 174222.png
    52,2 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Teşekkürler aslında benim bilgisayar Windows 7 idi ama bootmgr hatası çıkınca bir de halledemeyince hazırda Windows 10 USB'si vardı hemen 5 dakikada USB'den Windows 10 yükledim saygılar.
Yani resimde gördüğünüz üzere 3 tane ayrılmış olan diskleri D diskiyle birleştirmek istiyorum ama disklerin üzerine sağ tık yaptığımda birimi küçült veya birimi genişlet seçenekleri çıkmıyor.

Tamam işte. EaseUS Partition Manager isimli uygulamayı indir 2 dakikada sil. Ama dikkat et. C'nin yanındaki sistem ayrıldı yı silme. Bilgisayar açılmaz. Tekrar formta atmak zorunda kalırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı