"Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz" ekranında ne yapılmalı?

KMSpico belasından kurtuluyoruz. Hocam bir de ben KMSpico varken ürün anahtarı girmeyi çalıştığımda "clipup.exe" diye bir trojan çıkıyordu. Lisansın çalınma ihtimali var mı? Şu an girdim lisansı kabul etti.

Çalınacağını sanmam.
 
Temiz kurulum yapmak istiyorsan hepsine biçimlendir tıkla, sonra hepsine sil yap. Tek disk gözüktüğü zaman ilerle. Verilerini silmemek istiyorsan direkt ileri tıkla.

Hocam bunu ilk defa sizden duydum 2 kez PC'me kendim format attım ama bu ekranda en cok hangi diskte alan varsa onu seçiyordum ama artık hepsini biçimlendirip sizin anlattığınız stildemi yapayım.
 
Hocam bunu ilk defa sizden duydum 2 kez PC'me kendim format attım ama bu ekranda en cok hangi diskte alan varsa onu seçiyordum ama artık hepsini biçimlendirip sizin anlattığınız stilde mi yapayım?

Biçimlendir yerine sil yapmanız da yeterli olur. Ben nedense hem biçimlendir hem sil yapıyorum.
 
Biçimlendir veya sil ne işe yarıyor ayrı özelliklere sahip midir?

Biçimlendir, dosya içerisinde ne varsa sadece onu siliyor. Sil deyince disk bölümü siliniyor yani bir tane diskten 2 tane bölüm varsa sil yapınca 1 tane bölüm oluyor. Genel olarak ikisi de dosyaları siliyor.
 
KMSpico belasından kurtuluyoruz. Hocam bir de ben KMSpico varken ürün anahtarı girmeyi çalıştığımda "clipup.exe" diye bir trojan çıkıyordu. Lisansın çalınma ihtimali var mı? Şu an girdim lisansı kabul etti.
Hocam ben bu rehberi uygulayarak KMS Pico'yu sistemden kaldırdım. Bilgisayarcı yüklemişti ve 3 buçuk yıldır böyleydi. CMD'ye komut yazarak kontrol ettim bir süredir gerçekten yok. Sağlamlisans üzerinden retail Windows 10 Pro kodu aldım ancak kodu girdiğimde Zemana sizin dediğiniz şekilde uyarı veriyor. Resmi de ekleyeyim.
İnternetten araştırdığımda bunun aslında sorun olmadığını gördüm ve dosya konumundan özelliklere girdiğimde Microsoft'a ait olarak gözüküyor. Aldığım keyi kurup kullanmak istiyorum. Bu dosyayı silip kodu girdiğimde etkinleştirme hatası veriyor. Güvenli olarak bildirmekten de çekiniyorum zarar verirse diye. Yardım edebilecek birisi var mıdır ya?
resim_2023-09-18_204219170.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı