Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz ekranında sürücüler yok

Hawslyy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, bilgisayarıma format atmak istedim ve hazırladım, her şey tamamdı ancak nedense Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz ekranında maalesef hiçbir sürücü bulunmuyor. Bazı kaynaklarda VMD ayarından bahsettiler, maalesef BIOS'umda böyle bir ayar yok, bu yüzden yapamıyorum. Başka bir yöntem olarak depolama sürücüsü indirmeyi denedim, ya ben hatalı indirdim ya da bu sefer de çalışmadı. Ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkürler <3

Merhaba dostlarım, bilgisayarıma format atmak istedim ve hazırladım, her şey tamamdı ancak nedense Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz ekranında maalesef hiçbir sürücü bulunmuyor. Bazı kaynaklarda VMD ayarından bahsettiler, maalesef BIOS'umda böyle bir ayar yok, bu yüzden yapamıyorum. Başka bir yöntem olarak depolama sürücüsü indirmeyi denedim, ya ben hatalı indirdim ya da bu sefer de çalışmadı. Ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkürler <3

Cihaz nedir ona göre sürücü driveri yüklemen gerekiyor gerekli dosyayı USB atıp Windows kurulumu başlatıp oradan sürücü sec kısmından yapman lazım

11. nesil ve üstü Intel işlemci mi kullanıyorsunuz?

Sistemin driverlari arasında irst(Intel Rapid Storage Tec.) Driveri vardır. Onu indirip acik klasor halinde kurulum yaptığın usb medyasının içine at. Sürücü yükle seçeneğinden göster.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı