K Koray Erdem Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 7 Ağustos 2020 #1 Merhaba, bugün bir SSD aldım ve mevcut HDD'deki Windows'u silip SSD'ye geri kursam HDD'deki programlarım oyunlarım vs. yine masaüstünde kalır mı? Windows'u nasıl silerim?
Merhaba, bugün bir SSD aldım ve mevcut HDD'deki Windows'u silip SSD'ye geri kursam HDD'deki programlarım oyunlarım vs. yine masaüstünde kalır mı? Windows'u nasıl silerim?
edwardMOHCTA Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #2 Bildiğim kadarıyla HDD'de sadece Windows silemessin format atman lazım oda herşey gidiyor en iyisi HDD'yi SSD'ye kopyalamak ve HDDyi sıfırlamak
Bildiğim kadarıyla HDD'de sadece Windows silemessin format atman lazım oda herşey gidiyor en iyisi HDD'yi SSD'ye kopyalamak ve HDDyi sıfırlamak
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #3 SSD'ye yeni format at, HDD'ye dokunma. İkisini birden kullan. Ben HDD'deki C diskine format atıp tek disk olarak kullanıyorum HDD'yi. İstersen öyle yap.
SSD'ye yeni format at, HDD'ye dokunma. İkisini birden kullan. Ben HDD'deki C diskine format atıp tek disk olarak kullanıyorum HDD'yi. İstersen öyle yap.