Windows'un Linux'tan daha stabil olduğu gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay surucuyu kurmaktan ibaret degil. Zaten surucu kurmak zor geliyorsa Windows'dan sasmasan daha iyi olur.
Sürücü kurmuyorum hocam. Daha doğrusu ben uğraşmıyorum. Sistem kendi bulup kuruyor. AMD işlemcili dahili GPU'lu laptobumu kabloyla modeme bağlayıp formatladım. Zorin, Mint, Fedora, Kubuntu denedim. Hepsi sorunsuz biçimde sürücüleri buldu yüklediler. Beni uğraştırmadılar. Kullanıcı dostu. AMD ile bir sorun yaşamadım.

İlginç. Birkaç yerde AMD'nin sürücülerinin daha sorunsuz kurulduğunu okumuştum. AMD açık kaynak, NVIDIA kapalı kaynak diye görmüştüm.

AMD sürücüleri otomatik kuruluyor zaten güncelleme yaptığın zaman.

Sürücü kurmuyorum hocam. AMD işlemcili dahili GPU'lu laptobumu kabloyla modeme bağlayıp formatladım. Zorin, Mint, Fedora, Kubuntu denedim. Hepsi sorunsuz biçimde sürücüleri buldu yüklediler. Beni uğraştırmadılar. Kullanıcı dostu. AMD ile bir sorun yaşamadım.
Surucu kurmak bir sorun degil onu anlatmaya calisiyorum.

Bu konuda çoğu mesaj geldi cevap veremedim.
Çoğu kişi linux tarafında olmuş , Linuxu kötülemiyorum eksilerini yazıyorum.Bir sorun Windowsta 1 2 saate çözülürken linuxta bir sorunu haftalar alıyor.Heleki arch linux varsa sorun yaşamamak imkansızdır.
Windowsu savunanlar az kesim olmasını yegane sebebi linux hakkında bilgilerini olmamasıdır.
Windows günceleme ile yavaşlatıldıgi doğrudur lakin Windows saf hali çoğu linux dağıtımılar daha az kaynak tuketiyor.

GNU yu geliştiren ayri Linux çekirdeğini gelistiren ayri masaüstü geliştiren ayrı dağıtım ayrı hepsi ayrı kollarda hiçbir tek kolda değil.

Çözemedim sorunlar suanlar.
Kenar kısımları da beyaz bir çizgi olmasi
YouTube'da 1080p videolar donuyor
Aşırı ısınma sorunu
Ekran parlaklığını artırınca hafif bir titreme oluyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı